Ce spune Elena Lasconi despre zvonurile divorțului Alexandrei Stan. Ea a fost cea care a oficiat căsătoria

Ultima actualizare:

    Elena Lasconi a fost cea care a oficiat căsătoria dintre Alexandra Stan și Emanuel NecatuFoto: Arhivă personală
Elena Lasconi a fost cea care a oficiat căsătoria dintre Alexandra Stan și Emanuel NecatuFoto: Arhivă personală

Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung Muscel, a vorbit despre zvonurile cu privire la despărțirea Alexandrei Stan de Emanuel Necatu, care a avut loc recent. Fosta prezentatoare TV a fost cea care în urmă cu doar câteva luni le oficiase căsătoria civilă.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în luna iunie a acestui an. Cei doi îndrăgostiți au pregătit cununia civilă în secret, iar acum zvonurile susțin că tot așa s-ar fi și despărțit, fără să ofere prea multe detalii legate de incident.

Reacția Elenei Lasconi, după zvonurile divorțului Alexandrei Stan

Până în prezent, cei doi nu a făcut declarații despre divorț, însă nici nu a negat că s-au despărțit. Elena Lasconi, primărița care a oficiat căsătoria dintre Alexandra Stan și Emanuel, a declarat că nu se aștepta să se ajungă în acest punct.

„Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Nu am știut nimic până am aflat din presă despre cazul lor. Este o poveste tristă!”, a precizat Elena Lasconi pentru impact.ro.

Mesajul misterios al lui Emanuel, publicat după zvonurile despărțirii

Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit în secret în urmă cu 5 luni. Zvonurile unui eventual divorț au apărut din momentul în care artista a renunțat să mai poarte verigheta, apoi a ales să șteargă toate pozele cu soțul ei din mediul online.

La scurt timp după ce Alexandra Stan a făcut acest gest, Emanuel a șters și el pozele cu soția sa. Recent, pe rețelele de socializare, soțul Alexandrei Stan a publicat și un mesaj care, spun unii, confirmă că cei doi s-au despărțit. Ar putea fi însă, doar o ceartă, pe care aceștia o vor depăși și nu vor ajunge, totuși, la divorț.

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net