Ce spune Elena Udrea despre noul bărbat din viaţa ei

Ultima actualizare:

    Elena Udrea spune că nu e implicată în nicio relaţie
Elena Udrea spune că nu e implicată în nicio relaţie

Elena Udrea e foc şi pară. După ce în presă au apărut informaţii cum că s-ar iubi cu Adrian Alexandrov, un model lipovean, blonda a scris pe Facebook un mesaj în care a ţinut să clarifice că nu este implicată în nicio relaţie.

Revista Ciao! a publicat miercuri mai multe poze şi amănunte despre Elena Udrea şi frumuşelul Adrian Alexandrov, care a lucrat ca manechin şi pentru Cătălin Botezatu.

Ce a declarat Elena Udrea

“Pe scurt, pentru că nu doresc să vorbesc despre viaţa mea privată, (la care de altfel presupun că am dreptul chiar şi eu), dar interesul presei în abordarea acestui subiect mă determină să am din nou un punct de vedere.Nu am nicio relaţie în acest moment, am prieteni, am colegi, am cunoştinte, femei, bărbaţi, cu care mă întâlnesc, ies la cafea, ies în oras, merg la petreceri, la biserică ori la înmormântări, stau de vorbă ori colaborez pe diverse proiecte, dar atât. Resping orice speculaţie referitoare la o relaţie între mine şi Alexandrov, alta decât una de prietenie şi profesională”, a scris blonda pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net