Ce spune Emil Rengle despre Cocuța, colega lui de la „Îmi place Dansul”: „Ea ar fi elevul problemă!”

Ultima actualizare:

    Emil Rengle și Cocuța sunt jurați în emisiunea „Îmi place dansul”Foto: Kanal D
Emil Rengle și Cocuța sunt jurați în emisiunea „Îmi place dansul”Foto: Kanal D

Prietenia și respectul sunt cuvintele de ordine între membrii juriului „Îmi place dânsul”, show difuzat în fiecare duminică, începând cu oră 20:00, la Kanal D. Emil Rengle și Cocuța dovedesc că pot fi în contradicție când vine vorba despre dans, însă se respectă și îi leagă o prietenie frumoasă care îi leagă dinainte să devină cunoscuți.

Într-un exercițiu de imaginație, cum s-ar vedea unul elevul celuilalt, cei doi jurați au recunoscut că ar fi o provocare, dar și o experiență distractivă. 

„Dacă vreau să fac un dans sexy, pe tocuri, cu siguranță o să apelez la Emil să mă ajute. E clar că el are o experiență mult mai bogată și m-aș lasă pe mână lui", a declarat Cocuța.  

„Cocuța tinde să explice foarte multe lucruri!”

Emil Rengle recunoaște că ar fi o problemă să o aibă pe partenera sa de jurizare elevă, mai ales că pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, trecând prin foarte multe momente de căutare de șine împreună: „Cocuța ar fi elevul problemă care mereu ar avea ceva de adăugat sau de scos, care și-ar dori multe pauze. Ar trebui să am multă răbdare cu ea, pentru că tinde să explice foarte multe lucruri. Dar ar fi niște repetiții și antrenamente amuzante! Cocuța are un umor excepțional. Ne leagă o prietenie strânsă și mă cunoaște încă de când nici eu nu știam cine sunt și ce îmi doresc.”

Întrebată în ce rol l-ar distribui pe Emil Rengle dacă ar face coregrafia unui musical, Cocuța a răspuns fără ezitare că îl vede în celebrul musical "Cats".   „Mie îmi plac contrastele și distribui oamenii acolo unde nu i-ar vedea nimeni. Așa devin foarte creativi. Pe Emil l-aș vedea o pisică din musicalul <Cats>. Poate pentru că are mustață", a răspuns amuzata Cocuța. Emil Rengle a fost încântat și, totodată, amuzat de această alegere: „M-aș vedea și eu în <Cats>. Sunt genul de dansator care iese repede din zonă de confort și pot oricând să interpretez orice fel de personaj și îmi place să șochez, lucru pe care ea îl știe.”

Citește și

Cine sunt cei 11 concurenți de la „Îmi place dansul”, concursul Kanal d

Poftiți în culisele show-ului «Îmi place dansul»! Cum îl tachinează Cristina Dorobanțu pe Victor Slav

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
image
image
image
image
image
image
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
Banner Iasmina Hill
Anamaria Ferentz v1 1200x931 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net