Ce spune fiul cel mare al lui Reghe despre afacerea cu amanta tatălui: "Și eu, și Corina muncim în firma asta"

image
Luca Reghecampf a intrat prin telefon în emisiunea lui Cristi Brancufoto: Prima TV

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, este partener de afaceri cu amanta tatălui său. Actele depuse la Registrul Comerțului îl arată pe Luca Reghecampf drept asociat în firma Corinei Caciuc. În exclusivitate pentru Cristi Brancu, la Prima TV, Luca a povestit despre afacerile pe care le are împreună cu iubita tatălui său.

“Sunt cetățean german și nu doresc să devin persoană publică în România. Legat de firmă, este decizia mea dacă intru în firmă și cu cine colaborez. Firma este mai veche, dar persoana mea este de o lună în această companie. Eu am fost inclus ca asociat acum câteva zile. Eu voiam să vă zic că atât eu, cât și Corina avem idei, muncim în firma asta, suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva, fiecare se implică. Și iubita mea, Asiana Peng, este implicată în această firmă”, a povestit Luca Reghecampf la Exclusiv VIP.

image
Luca, alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, și de iubita Asianafoto: Instagram

Luca Reghecampf: "Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca femeie"

Fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf a avut un punct de vedere și vizavi de declarațiile din cartea recent lansată de Anamaria Prodan Reghecampf. În cartea autobiografică "Da, sunt cea mai bună!", impresara a povestit despre relația pe care o are cu Luca. “Ce a fost scris în carte este de doi ani. Este veche declarația. Nu vreau să mai comentez nimic. Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca femeie. Eu nu pot să vorbesc acum, să vorbesc despre Corina și despre acest topic. Nu, nu doresc să ajung o persoană publică în România”, a mai spus Luca.

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg