Ce spune fiul cel mare al lui Reghe despre afacerea cu amanta tat─âlui: "╚śi eu, ╚Öi Corina muncim ├«n firma asta"

image
Luca Reghecampf a intrat prin telefon în emisiunea lui Cristi Brancufoto: Prima TV

Fiul cel mare al lui Lauren╚Ťiu Reghecampf, Luca, este partener de afaceri cu amanta tat─âlui s─âu. Actele depuse la Registrul Comer╚Ťului ├«l arat─â pe Luca Reghecampf drept asociat ├«n firma Corinei Caciuc. ├Än exclusivitate pentru Cristi Brancu, la Prima TV, Luca a povestit despre afacerile pe care le are ├«mpreun─â cu iubita tat─âlui s─âu.

ÔÇťSunt cet─â╚Ťean german ╚Öi nu doresc s─â devin persoan─â public─â ├«n Rom├ónia. Legat de firm─â, este decizia mea dac─â intru ├«n firm─â ╚Öi cu cine colaborez. Firma este mai veche, dar persoana mea este de o lun─â ├«n aceast─â companie. Eu am fost inclus ca asociat acum c├óteva zile. Eu voiam s─â v─â zic c─â at├ót eu, c├ót ╚Öi Corina avem idei, muncim ├«n firma asta, suntem 4 ╚Öi fiecare dintre noi aduce ceva, fiecare se implic─â. ╚śi iubita mea, Asiana Peng, este implicat─â ├«n aceast─â firm─âÔÇŁ, a povestit Luca Reghecampf la Exclusiv VIP.

image
Luca, alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, și de iubita Asianafoto: Instagram

Luca Reghecampf: "Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca femeie"

Fiul cel mare a lui Lauren╚Ťiu Reghecampf a avut un punct de vedere ╚Öi vizavi de declara╚Ťiile din cartea recent lansat─â de Anamaria Prodan Reghecampf. ├Än cartea autobiografic─â "Da, sunt cea mai bun─â!", impresara a povestit despre rela╚Ťia pe care o are cu Luca. ÔÇťCe a fost scris ├«n carte este de doi ani. Este veche declara╚Ťia. Nu vreau s─â mai comentez nimic. Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca femeie. Eu nu pot s─â vorbesc acum, s─â vorbesc despre Corina ╚Öi despre acest topic. Nu, nu doresc s─â ajung o persoan─â public─â ├«n Rom├óniaÔÇŁ, a mai spus Luca.

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg