Ce spune iubita tinerică despre Kamara și fiul lui

Ultima actualizare:

    Kamara și Roberta sunt împreună de 3 săptămâni
Kamara și Roberta sunt împreună de 3 săptămâni

“Încurcate sunt căile amorului!” De asta s-a convins și solistul de la trupa Alb Negru, Kamara Ghedi (42 de ani), care la începutul anului a fost protagonistul unul scandal mediatic, fiind prins într-un triunghi conjugal cu soția sa, Oana, și cu amanta lui, Mădălina. Acum, artistul are o nouă relație, cu o tinerică focoasă.

Kamara și-a găsit liniștea în brațele unei femei frumoase, însă mai tânără decât el cu 21 de ani. Artistul se pare că este îndrăgostit-lulea de Roberta Alexa, iar atunci când timpul le permite sunt împreună la club, la terase, la mare sau pe la restaurante.


    Kamara își răsfață iubita tinericăfoto: arhivă personală
Kamara își răsfață iubita tinericăfoto: arhivă personală

Contactată de Click!, Roberta ne-a declarat că momentan nu se pune în discuție o nuntă între ea și Kamara. “Sunt îndrăgostită și asta se vede foarte ușor. Kamara se comportă foarte frumos cu mine! Încă nu ne-am mutat împreună, nici planuri de căsătorie nu avem, suntem un cuplu de doar trei săptămâni. Prefer să nu mă arunc cu capul înainte. Pe fiul lui Kamara nu l-am cunoscut, vorbim la telefon, este o dulceață de băiat”, ne-a spus Roberta, iubita lui Kamara.


    Kamara și Oana, alături de fiul lor, Leon
Kamara și Oana, alături de fiul lor, Leon

Kamara are doi copii cu două femei

Solistul nu prea are noroc în dragoste, însă este un tătic de nota zece. Ghedi Kamara a devenit părinte pentru prima oară la numai 23 de ani, pe când era student. Fiica lui, Ştefania Sara, elevă în clasa a XII-a, este o adolescentă cuminte şi deşteaptă foc. Kamara are numai cuvinte de laudă la adresa fetei: „Sara e pasionată de limba coreeană şi de muzică. E o fată cuminte şi deşteaptă, încă nu ştiu ce facultate va urma, dar cu siguranţă nu o să  studieze în ţară”. Dar solistul are şi un băiat, Leon Akim, în vârstă de 3 ani, din căsătoria cu Oana (n.r. - solista „Kim”, pe numele ei de scenă), de care nu a divorțat nici până azi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net