Ce spune Nicole Cherry despre noul iubit. Este afacerist și mai mare cu 8 ani decât ea

image
Nicole Cherry are acum un nou iubit

Nicole Cherry a vorbit despre noul ei iubit și a declarat că este foarte fericită și se simte împlinită. Artista nu vrea să comenteze foarte mult asupra acestui subiect deoarece este proaspăt dar a explicat că cei doi se înțeleg bine însă nu vor să-și facă planuri de viitor deoarece nu se simt pregătiți.

Nicole Cherry a vorbit pentru prima oară despre noul bărbat din viața ei și este mai fericită ca niciodată. Artista a confirmat relația pe care o are cu Florin Popa și a declarat faptul că el este mai mare cu 8 ani decât ea, asta înseamnă că Florin are 28 de ani, însă vârsta nu este un impediment pentru ei.

Nicole Cherry are un nou iubit

Florin Popa deține o afacere pe care se concentrează foarte mult, însă își găsește mereu timp să petreacă cu iubita lui.

„Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem.

El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu 20 de ani.Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, a declarat cantăreaţa pentru viva.ro.

image
Florin Popa este noul iubit al lui Nicole Cherry
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
Nepoții reginei Margareta FOTO Instagram
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png