Ce spune Nicole Cherry despre noul iubit. Este afacerist și mai mare cu 8 ani decât ea


    Nicole Cherry are acum un nou iubit
Nicole Cherry are acum un nou iubit

Nicole Cherry a vorbit despre noul ei iubit și a declarat că este foarte fericită și se simte împlinită. Artista nu vrea să comenteze foarte mult asupra acestui subiect deoarece este proaspăt dar a explicat că cei doi se înțeleg bine însă nu vor să-și facă planuri de viitor deoarece nu se simt pregătiți.

Nicole Cherry a vorbit pentru prima oară despre noul bărbat din viața ei și este mai fericită ca niciodată. Artista a confirmat relația pe care o are cu Florin Popa și a declarat faptul că el este mai mare cu 8 ani decât ea, asta înseamnă că Florin are 28 de ani, însă vârsta nu este un impediment pentru ei.

Nicole Cherry are un nou iubit

Florin Popa deține o afacere pe care se concentrează foarte mult, însă își găsește mereu timp să petreacă cu iubita lui.

„Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem.

El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu 20 de ani.Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, a declarat cantăreaţa pentru viva.ro.

Florin Popa este noul iubit al lui Nicole Cherry
Florin Popa este noul iubit al lui Nicole Cherry
cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley