Ce spune Oana Lis despre petrecerile de pe Litoral? Vedeta e supărată foc

simeon stalpnicul png
Oana Lis sufera pentru ca nu se poate distra de 1 Maifoto: Facebook

Oana Lis, o obișnuită a petrecerilor de prin București sau de pe Litoral, trece în această perioadă prin moment cât se poate de dificile din cauza faptului că Viorel Lis este internat în spital, în urma unui atac vascular cerebral.

Cu toată crema lumii mondene plecată la malul mării, fie în Mamaia, fie în Vama Veche, Oana pare să se plictisească teribil, ea fiind nevoită să îl vegheze, la spital, pe soțul ei, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Și, evident, din această cauză a pierdut ocazia să se distreze, așa cum o făcea în alți ani, în minivacanța de 1 Mai, prin diverse cluburi de fițe de pe Litoral.

simeon stalpnicul png
Oana Lis e nedezlipita, in aceste momente, de suferindul Viorel Lisfoto: Facebook

”Recunosc... mă uit cu puțină invidie la filmulețele postate din cluburi de unii prieteni... Mergeam și eu în anii trecuți și mi se părea ceva normal și obișnuit să mă distrez fără griji... Culmea, pe vremea aceea nici nu beam, chiar deloc... Anul asta...1 mai... prin spitale... Ce mă surprinde la noi, oamenii... e că atunci când suntem bine nu realizăm și nu apreciem la adevărata valoare... până nu mai e...”, a recunoscut, pe contul ei de socializare, Oana Lis.

Viorel Lis a ajuns de urgență la spital, joi, 26 aprilie, după ce a simțit dureri puternice în zona capului. Alături de el este soția lui care a anunțat pe rețelele de socializare că fostul primar al Bucureștiului a ajuns la spital din cauza unui accident cascular cerebral.

Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
traian basescu 0 jpeg
Elvira Deatcu Andreea Esca
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Fotografia 1 jpg
Misiunea DART FOTO NASA/Johns Hopkins Applied Physics Lab
image
image
image
image
kanye west sotii bieber
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg