Ce spune Oana Roman despre plecarea de la Kanal D: "Am fost dată afară, deşi eram însărcinată!"

simeon stalpnicul png
Oana Roman a povestit că a fost concediată deşi era gravidă în tre luniFoto: Captură Kanal D

Cariera de prezentatoare tv a Oanei Roman a fost extrem de scurtă, iar vedeta a dat cărţile pe faţă şi la aproape patru ani de la plecarea ei de la Kanal d a povestit cum a fost lăsată pe drumuri de patronii turci. Vedeta a fosta timp de nouă luni gazda emisiunii "Drept la ţintă" ( octombrie 2012- iulie 2013), postul pe care i s-a pus în vedere să-l părăsească deşi era însărcinată în trei luni.

La finele anului trecut, Oana Roman declara că nu va mai apărea la televizor decât în calitate de prezentator, co-prezentator, concurent sau jurat, dar nu a putut să se ţină prea mult timp de promisiune. Vedeta a început să fie din nou invitată la tv şi să dea detalii despre viaţa ei personală. Într-un acces de furie, Oana Roman a povestit deyamăgită, luni seara, la "Răi da' buni", de ce nu mai are loc în televiziune, deşi are experienţă şi a făcut şcoala la Sorbona.    

"Nu am loc nici în televiziune! De ce? Pentru că nu înghit nimic, nu pup în fund pe nimeni, nu ling drumul nimănui! Mi s-a încheiat contractul când eram însărcinată în trei luni şi am fost lăsată pe stradă, muritoare de foame. Există vreun angajator care are voie să lase pe drumuri o femeie însărcinată? Nu cred. Am fost chemată să mi se spună că nu mai continuă contractul. Eu am spus că sunt însărcinată, iar ei mi-au răspuns că nu-i interesează", a răbufnit vedeta facând referire la plecarea ei din funcţia de prezentatoare a emisiunii-tabloid "Drept la ţintă" de la Kanal d.

La acea vreme, mai marii postului au declarat că renunță la Drept la țintă, dar că Oana Roman „rămâne vedeta postului”, fără a da detalii despre viitorul ei la postul de televiziune deținut de turcii de la Dogan. “Kanal D își continuă, în diverse forme, colaborarea cu Oana Roman. Pe slotul orar al emisiunii “Drept la țintă” va fi programat un alt show în grila de toamnă, o mare surpriză. Vă vom oferi mai multe detalii în curând”, era anunţul pe care îl făceau oficialii în vara şui 2013 când vedeta era deja însărcinată cu fetiţa ei Isabela (3 ani).  Tabloidul, prezentată de Oana, la Kanal D a fost se pare scoasă din grilă din cauza audienţelor slabe. 

Oana Roman a revenit în televiziune în primăvara lui 2015, la Antena Stars, unde a prezentat emisiunea "Star Salvator". Vedeta a încheiat colaborarea şi cu trustul din Băneasa după aproape un an, emisiunea ei având acelaşi deznodământ ca precedenta.   

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
Mustul e „vedeta toamnei” în piețe jpeg
shutterstock 2118165380 jpg
image
image
image
image
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG