Ce succes au ”Bilionera” și Inna la turci!

simeon stalpnicul png

Două soliste de top au pus mâna pe contracte grase, la Istanbul. După ce Inna (31 de ani) a filmat o reclamă la șampon, alături de un artist turc, iată că, mai nou, și Otilia Brumă (25 de ani) sau ”Bilionera” a prins un rol într-un film. Cele două susțin însă și nenumărate concerte, având zeci de mii de fani în Turcia.

Inna a făcut ravagii, în urmă cu două luni, în Turcia, în timpul filmărilor pentru o reclamă la șampon, alături de actorul Burak Ozcivit (33 de ani), cunoscut din “Dragoste infinită” (Kanal D), dar şi din ”Suleyman Magnificul”, serial difuzat de acelaşi post tv în perioada 2011-2014.  În prezent, de același succes se bucură și Otilia, cu pelicula “Deniz ve Guneş”, în care își joacă propriul rol, dar și cu videoclipul “#Adelante”, realizat tot în această țară.

simeon stalpnicul png

Piesa a ocupat, imediat după lansare, locul 32 în Trending Youtube, având deja peste 400.000 vizualizări. Artista a devenit celebră cu piesele "Bilionera", cu 500 milioane de vizualizări, “Diamante”, “Aventura” , dar și cu “Passion”, interpretată împreună cu Shaggy şi cu bulgaroaica Andrea. Otilia a obținut premiul "Best Balkan artist",  în Germania şi la New-York, iar luna aceasta ea va fi prezentă la alte două evenimente, în Cipru şi în Liban, unde din nou va fi recompensată cu alte trofee importante.

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg