Ce succes au c─âr┼úile scrise de Marina Alm─â┼čan ┼či Laura Cosoi ├«n China

image
Laura Cosoi, premiat─â pentru ÔÇ×Forma gustuluiÔÇŁ/ Marina Alm─â┼čan, m├óndr─â de volumul ÔÇ×China cea de tain─âÔÇŁ

Jurnalul de c─âl─âtorie ÔÇ×China cea de tain─âÔÇŁ, scris de realizatoarea tv Marina Alm─â┼čan (57 de ani), ┼či cartea de bucate ÔÇ×Forma gustuluiÔÇŁ, a actri┼úei Laura Cosoi (37 de ani), au ajuns titluri de succes ├«n China.

Marina Alm─â┼čan se afl─â ├«n aceste zile la T├órgul Interna┼úional de Carte de la Beijing, unde miercuri ┼či-a prezentat lucrarea la standul editurii chineze Jiangxi Educational. Cu un public format din rom├óni ┼či chinezi, vedeta a vorbit ├«n englez─â despre peripe┼úiile ei ├«n aceast─â ┼úar─â. Cirea┼ča de pe tort a fost ├«ns─â delicioasa mas─â tradi┼úional─â, la care Marina s-a delectat cu faimoasa ra┼ú─â pekinez─â ┼či cu alte delicatese cu care gazdele au vrut s─â-┼či impresioneze oaspe┼úii.

Iar pe 3 iulie, la Macao, tot ├«n China, Laura Cosoi a ob┼úinut Premiul Special al Juriului la ÔÇ×Gourmand World Cookbook AwardsÔÇŁ, pentru cartea ÔÇ×Forma GustuluiÔÇŁ. Noul volum al Laurei e un concept unic care ├«mbin─â re┼úete u┼čor de preparat, care con┼úin ingrediente alese cu grij─â, cu un joc al formelor ┼či o c─âl─âtorie a descoperirii de sine prin fotografii.

┼×i Marina, ┼či Laura sunt printre pu┼úinele vedete autohtone care scriu c─âr┼úi din pasiune, a┼ča c─â au devenit prezen┼úe obi┼čnuite la evenimentele de gen din ┼úar─â ┼či din str─âin─âtate, unde sunt r─âsf─â┼úate cu numeroase premii.┬á

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg