Ce sumă colosală a făcut Andra din trei reclame

image
Loredana Groza, îmbrăcată ca o școlăriță, promovează berea Timișoreana

Cuminţenia Andrei, familia perfectă de acasă, rolul de mamă şi cel de soţie, expunerea de la tv sunt aur pentru marile companii, care se grăbesc să-şi asocieze produsele cu imaginea soţiei lui Cătălin Măruţă. Nu există an în care diva să nu facă reclame pe bandă rulantă, cea mai nouă fiind pentru o firmă de scutece.

Nu este casnică, nu stă acasă cu şorţ şi cu bigudiuri, dar şi-a creat, în timp, imaginea de soţie şi mamă perfectă. Aşa se explică faptul că reclamele bine plătite se lipesc de ea ca albinele de flori. Dacă bateţi Bucureştiul în lung şi în lat, vă ies în cale tot felul de panouri publicitare cu Andra (29 de ani), promovând diverse produse, de care orice femeie are nevoie acasă.

image
Mihai Bobonete se îndoapă cu sticks-uri și “crănțănele” Croco

Cel mai nou contract al Andrei este cel cu o cunoscută firmă care produce scutece pentru bebeluşi şi e lesne de înţeles de ce a fost aleasă solista. Din iulie 2015, în viaţa familiei Măruţă a venit micuţa Eva Maria, care acum are aproape 10 luni, aşa că părinţii folosesc cel puţin 5-6 scutece pe zi. Şi, pentru o credibilitate sporită, Andra apare pe panourile publicitate în braţe chiar cu frumoasa Eva. Surse bine informate din industria de publicitate au declarat, pentru Click!, că acest contract i-ar aduce Andrei aproximativ 50.000 de euro.

Anul trecut, în portofoliul vedetei a intrat şi reclama la “bulgăraşi de savoare” (n.r. – legume deshidratate pentru ciorbă), asta pentru că Andra a recunoscut că îi place să gătească şi că nu-şi face veacul numai prin restaurante de lux. Şi de aici ar fi luat 30.000 de euro, mai ales că relaţia soţilor Măruţă cu brand-ul Delikat datează din 2009.Cel mai vechi, cel mai cunoscut, dar şi cel mai bine plătit (70.000 de euro) contract al Andrei este cel cu compania Garnier, în cadrul căreia jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) a promovat şi produse pentru ten, dar şi pentru păr. În spoturile filmate anul acesta apare şi fiul artistei, David, care pe 16 martie a împlinit 5 ani. Astfel, Andra a reuşit să adune, din doar trei reclame, aproximativ 150.000 de euro, dar şi să le filmeze alături de ambii copii. Nici Măruţă nu a lipsit însă de la faţa locului, pentru că de fiecare dată şi-a însoţit familia la filmări.

image
De aproape 5 ani, Cabral și Puya fac reclamă la chipsurile Lays

Și pe ei îi vedeți la TV în pauzele publicitare

image
Maia Morgenstern îl intimidează pe Andi Moisescu în spotul de la Selgros

image
Superba Alice Peneacă se desfată cu iaurtul Müller

image
30.000 de euro. Reclamă la “bulgăraşi” din legume deshidratate

image
70.000 de euro. De 6 ani, Andra promovează o celebră vopsea de păr. Anul acesta, în clipuri apare şi fiul ei, David

image
Superba Alice Peneacă se desfată cu iaurtul Müller
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg