Ce surpriză i-a făcut soțul Andreei Esca de ziua ei

Ultima actualizare:
Soțul prezentatoare și-a luat în serios rolul
Soțul prezentatoare și-a luat în serios rolul

Sâmbătă (29 august) este ziua îndrăgitei prezentatoare de la Pro TV. Andreea Esca a sărbătorit cu stil vârsta de 43 de ani, iar soțul ei, Alexandre Eram i-a făcut o surpriză de proporții.

Chiar de ziua ei, vedeta s-a prezentat la emisiuna “La Radio”, difuzată la Europa FM. De data aceasta, rolurile s-au inversat, ea fiind invitata soțului ei, care a avut ocazia să îi pună întrebări inedite.

Copiii Andreei au intrat în direct


    Soțul prezentatoare și-a luat în serios rolulFoto: captură Youtube
Soțul prezentatoare și-a luat în serios rolulFoto: captură Youtube

Cred că aștepta de mult ocazia să îmi pună niște întrebări de față cu toată lumea și să vadă ce răspund. Și chiar să mă dea în vileag cu unele lucruri. Mi se pare că a ieșit amuzant. Se vedea că are emoții (doar e prima lui emisiune pe post de moderator de radio), pentru că nu-și mai găsea cuvintele în română", a scris Andreea Esca, pe blogul ei personal.

Alexandre Eram a întrebat-o pe soția lui despre cartea ei și despre copilăria ei. Ca să fie surpriza și mai mare, copiii lor, Alexia și Aris au intrat în direct pentru a-i ura un “la mulți ani” călduros prezentatoarei. Ea a fost foarte emoționată la auzul vocii fetiței ei, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa mamei ei: “Este o doamnă foarte vorbăreață și amuzantă. E foarte prietenoasă și poți să ai încredere în ea. E o mamă foarte bună cu care avem o relație de prietenie, cu care putem să vorbim orice”.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg