Ce tort superb a avut Laura Cosoi la botezul micuței Vera! De ce a ales acest model

Ultima actualizare:
Laura Cosoi a ales un tort cu Chip și Dale pentru botezul micuței Vera
Laura Cosoi a ales un tort cu Chip și Dale pentru botezul micuței Vera

Laura Cosoi a avut un botez așa cum a visat pentru fiica ei mai mică, Vera. În același loc în care a botezat-o și pe fiica ei mai mare, Rita, alături de oameni dragi, cu multe detalii care au spus povestea de viață a familiei vedetei. Așa au stat lucrurile și cu tortul ales pentru botez, decorat cu celebrele veverițe Chip și Dale.

Laura Cosoi (38 de ani) a dezvăluit recent, pe blogul personal, de ce a ales acest model de tort pentru botezul micuței Vera. Este vorba despre un tort decorat cu celebrele personaje de desene animate Chip și Dale.

”Bineînțeles că am avut și tort decorat cu Chip și Dale, ca tradiția să meargă mai departe, inspirat de veverițele vesele, așa cum eram alintate eu și sora mea, Alina! Acum veverițele sunt Rita și Vera și sperăm că vor avea o relație la fel de frumoasă”, a explicat Laura.

De altfel, pe căsuța dintr-o ghindă a veverițelor, Laura și Cosmin, soțul ei, au cerut să fie trecute numele ambelor surori, iar la momentul tortului de la petrecere Rita a fost cea care a suflat în lumânări.


    Laura Cosoi a ales un tort cu Chip și Dale pentru botezul micuței Verafoto: Picsell/lauracosoi.ro
Laura Cosoi a ales un tort cu Chip și Dale pentru botezul micuței Verafoto: Picsell/lauracosoi.ro

Citește și:

Laura Cosoi face botezul Verei în Maramureș. Ce frumoasă e rochița fetiței!

FOTO Laura Cosoi, botez rustic pentru fiica sa. Poze inedite, invitați celebri și multă mâncare tradițională

Pentru Laura și Cosmin, botezul Verei a reprezentat un moment magic, în legătură cu care au avut multe emoții, date fiind condițiile sanitare dificile.

”A fost un botez plin de bucurie, iubire și candoare – adică exact atmosfera în care dorim să ne creștem copiii. Și, fiindcă la al doilea copil este altfel, nu mai ai emoții așa mari, pentru că știi la ce să te aștepți, am savurat fiecare clipă. Chiar la asta mă gândeam când stăteam în față focului de tabăra care a încheiat petrecerea: vremurile astea, când nu știi azi ce va fi mâine și totul e sub semnul incertitudinii, cel mai bine e să trăim clipă. Să ne bucurăm că ne avem unii pe alții, să prețuim fiecare clipă cu copiii noștri și cu cei dragi!

Suntem binecuvântați cu două fetițe minunate și nu ne dorim decât să fie sănătoase, iar noi să apucăm să ne bucurăm cât mai mult de viață alături de ele”, a mărturisit Laura pe blogul personal.

image
image
image
image
image
image
Dana Săvuică și-a arătat noii sâni pe Instagram
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png