Ce tragedie! Ultimele ore din viața Emiliei Bubulac. Cum și-a găsit soțul mort

Ultima actualizare:

    Emilia Bubulac a murit la vârsta de 68 de ani„Foto: Captură Youtube
Emilia Bubulac a murit la vârsta de 68 de ani„Foto: Captură Youtube

Silvana Rîciu, colegă de scenă cu regretata Emilia Bubulac, și Lucia Bubulac, nepoata cântăreței de muzică populară, au povestit, pentru reporterii Click!, drama prin care artista a trecut în ultimele sale ore de viață.

Tragedie cumplită pentru rudele solistei de muzică populară Emilia Bubulac! Netrebnica moarte a lovit nemilos şi a luat două suflete, din aceeaşi familie, în decurs de 24 de ore. Solista Emilia Bubulac a făcut infarct după ce şi-a găsit soţul mort, în casă, apoi şi-a dat sufletul pe un pat de la Spitalul Municipal. Toate detaliile ne-au fost povestite de Lucia Bubulac, nepoata femeii decedate.

Ceea ce iniţial bănuiam a fi o coincidenţă de nume s-a adeverit ieri, după ce am contactat-o telefonic pe Lucia Bubulac, femeia cu care solistul Cătălin Crişan a fost căsătorit până în anul 2009. Ea ne-a confirmat că Emilia Bubulac, cântăreaţa de muzică populară originară din Gorj, care s-a stins ieri, la 68 de ani, îi era mătuşă. „Este adevărat, Emilia Bubulac era rudă cu noi. Soțul ei era văr primar cu tatăl meu, mie îmi era mătușă. Vestea ne-a șocat pe toți, este o situație incredibilă. Soțul Emiliei, Basarab Bubulac, a murit ieri (joi, 27 iulie). Era un eminent profesor, o persoană discretă, care nu dorea expunere publică. Locuiau în Bucureşti, într-un bloc din zona 13 Septembrie. Emilia a ieșit joi dimineaţa, în jurul orei 9.00, să își plimbe câinele, iar când s-a întors și-a găsit soțul căzut în casă. Făcuse infarct şi murise. S-a speriat, a alertat o vecină şi, din fericire, a avut inspirația să lase ușa întredeschisă, pentru că și ei i s-a făcut rău și s-a prăbușit. Era suferindă, urma un tratament, însă șocul de a-şi găsi soţul mort a fost copleșitor pentru ea. Poliția, medicii au putut intra fără a sparge ușa”, a povestit Lucia Bubulac pentru Click!

Rudele au decis să-i îngroape împreună

Fiind medic de profesie, dar şi pentru că au avut o relaţie strânsă, Lucia a mers şi la spital, unde a fost internată mătuşa ei. “Emilia a fost resuscitată pe loc, timp de 20 de minute, au stabilizat-o și au dus-o la Spitalul Municipal. Eu am vizitat-o aseară (n.r. joi, 27 iulie), era intubată, mi-am dat seama că nu se poate face nimic. A murit în această dimineață, în jurul orei 4.00 (n.r. vineri)”, ne-a mai mărturisit Lucia. Vestea că şi-au pierdut ambii părinţi în decurs de 24 de ore i-a dărâmat pe cei 3 copii pe care îi aveau Emilia şi Basarab Bubulac. “Bineînțeles că vor fi îngropați împreună. Sunt căsătoriți de peste 40 de ani. Nu s-a fixat însă ziua înmormântării”, ne-a mai spus Lucia Bubulac. Emilia Bubulac s-a născut în comuna Peştişani, sat Boroşteni, judeţul Gorj. De altfel, artista a fost şi mentorul Ansamblului Cânt şi Joc de la Peştişani, dar a fost şi producător al mai multor emisiuni la Etno TV şi Favorit TV. Printre piesele care au încântat publicul se numără „Viorea, viorea, viorea“, „Teiule, frunză rotată“, „Seara bună, Mărioară“, „Dă-mi, neicuţă, gura ta“, „Frumos cântă, turtureaua“, „Ce frumoasă-i, neică, dragostea“, „Şi mi-am pus un gând pe lume“.


    Silvana Rîciu era colegă de scenă cu Emilia Bubulac
Silvana Rîciu era colegă de scenă cu Emilia Bubulac

Silvana Rîciu: “Muncea foarte mult, pleca peste tot în ţară”

De la solista de muzică populară Silvana Rîciu am aflat că soțul Emiliei Bubulac era bolnav de mulți ani. Era cardiac, trecuse prin mai multe operații și avea montate stenturi. „Ea îl îngrijea. Emilia muncea foarte mult cu filmările, zi noapte, pleca peste tot prin țară. Era foarte pasionată de munca ei, dar trîgea tare şi pentru că aveau nevoie de bani, dacă soțul ei era bolnav. Joi, când l-a văzut mort, a făcut un șoc puternic și a făcut infarct. Nu şi-a mai revenit, săraca”, ne-a spus Silvana Rîciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net