Ce tristă a plecat Lavinia de la spital, de la Bănică!


    Lavinia, însoţită de  o prietenă de familie, l-a vizitat marţi pe  Bănică la spitalFoto: BLITZ
Lavinia, însoţită de o prietenă de familie, l-a vizitat marţi pe Bănică la spitalFoto: BLITZ

Împreună la bine şi la greu. Aşa şi-au jurat Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva în septembrie 2017, când s-au cununat în secret, în Bulgaria. Iată că acum au parte de momente grele, după ce luni solistul a ajuns pe masa de operaţie, de la Spitalul Floreasca. Marţi, în jurul orei 16.00, Lavinia a fost surprinsă plecând de la spital. Şi-a ascuns oboseala şi îngrijorarea sub o pereche de ochelari de soare.

Neobositul Ştefan Bănică (50 de ani), cel care face turnee-maraton, dar şi filmări de televiziune, fiind jurat la show-ul “X-Factor” (Antena 1), s-a văzut doborât de o banală apendicită. Luni, 2 aprilie, solistul a fost operat de urgenţă, după ce s-a prezentat la camera de gardă de la Floreasca, acuzând puternice dureri abdominale. De altfel, acestea sunt primele simptome atunci când apendicele se inflamează, intervenţia chirurgicală fiind obligatorie.

Ştefan a fost operat luni, iar marţi le-a dat fanilor primele veşti despre starea lui de sănătate. “Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun. Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine!”, a scris Ştefan Bănică Jr. pe pagina sa de Facebook.

Dar nu doar asistentele şi medicii au avut grijă ca lui Bănică să nu-i lipsească nimic. Soţia lui, Lavinia Pârva, s-a înfiinţat marţi după-amiază la spital, însă a încercat să fenteze paparazzi din zonă şi şi-a parcat maşina la o distanţă de 500 de metri. Fotoreporterii Click! au surprins-o însă la plecare, iar pe chipul ei se putea citi lesne îngrijorarea. Nu neapărat pentru că Bănică nu s-ar recupera bine după intervenţie, ci pentru că îi este dificil să-şi vadă omul iubit pe un pat de spital. Solista era însoţită de o prietenă de familie. 


    Lavinia şi Sanda  Liteanu, surprinse  la cumpărături
Lavinia şi Sanda Liteanu, surprinse la cumpărături
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Bryan Johnson jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png