Ce trup de sportivă și-a făcut soția lui Chivu!

simeon stalpnicul png
Adelina Chivu are niște brațe foarte bine lucrate

În iulie, se împlinesc zece ani de când Adelina Elisei a devenit doamna Chivu. Atunci, s-a retras din televiziune, de la pupitrul știrilor sportive, și, în scurt timp, i-a dăruit fotbalistului două fetițe superbe. Cei patru trăiesc la Milano, unde Adelina se ocupă de fete, dar și de ea. Face mult sport și asta se vede pe corpul ei. Uite ce bine arată!

Sunt o familie fericită și, deși sunt foarte activi, soții Chivu și fiicele lor au o viață tihnită la Milano, Italia, acolo unde trăiesc de câțiva ani. Cristi Chivu (37 de ani) a rămas în cadrul clubului Internazionale Milano, unde a activat ca fotbalist. În plus, el este și observator tehnic al UEFA. Și soția sa, Adelina (36 de ani), are un job full-time: cel de mamă a Nataliei (9 ani) și Anastasiei (7 ani), cele două fetițe ale cuplului.

simeon stalpnicul png
Adelina și Cristi au împreună două fetițe frumoase

În timpul în care nu se ocupă de fete, Adelina are grijă și de ea. Așa cum se poate observa pe contul ei de Instagram, frumoasa soție a lui Chivu face mult sport. Merge la sală, joacă baschet și face multă mișcare în aer liber. Toate acestea se văd pe trupul ei, pe care și l-a „sculptat” foarte frumos.

simeon stalpnicul png
Pregătită pentru sală

Gurile rele spun că, în ajutor i-a sărit, în urmă cu ceva ani, și chirurgia estetică. Așadar, în 2011, s-ar fi petrecut în mare secret, într-un cabinet de Pitești, o schimbare la nivelul decolteului. Modificări, însă, ar fi făcut și la nivelul buzelor și pomeților, în prezent, Adelina având trăsături mai blânde şi un zâmbet de actriţă.

simeon stalpnicul png
Muncește din greu la sală pentru a avea un corp frumos

Se ştie că, în trecut, soţia fotbalistului a purtat un aparat dentar „incognito” care să-i îndrepte dinţii, dar acesta nu este singurul artificiu pe care ea l-ar fi făcut. Dacă privim cu atenţie fotografiile cu Adelina ori s-a jucat prea mult cu pozele şi le-a editat atât de tare, încât e foarte schimbată, ori a apelat la ajutorul specialiştilor.

simeon stalpnicul png
La baschet, în aer liber

În urmă cu ceva vreme, medicul estetician Victor Schwartz declara, după ce a analizat imaginile: „Este evident că Adelina a umblat puţin la forma buzelor şi poate şi a pomeţilor”.

simeon stalpnicul png
Se pare că și-a remodelat puțin buzele și pomeții

Discretă cu viaţa personală, şatena nu a discutat niciodată prea mult despre lucruri delicate. Deşi s-a vehiculat că a trecut pragul unui estetician pentru a-şi remodela bustul, Adelina nu a dat curs zvonurilor şi a răspuns sec că nu vrea ca sânii ei „să devină vedete şi nici subiect de ştiri”.

simeon stalpnicul png
2008: Adelina, pe vremea aceea, Elisei, prezentând știrile sportive
FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg