Ce trusou de fiţe a avut fetiţa Gabrielei Cristea la botez!

Fetiţa Gabrielei Cristea are 4 naşi
Fetiţa Gabrielei Cristea are 4 naşi

Despre botezul fetiţei Gabrielei Cristea se va vorbi mult de astăzi înainte! Părinţii şi cei patru naşi ai micuţei s-au ocupat ca totul să fie fără cusur. Victoria a fost adusă la biserică de Tavi Clonda, care a purat-o în braţe ca pe o prinţesă. Îmbăcată într-o rochiţă lila, nuanţă aleasă, de altfe, de mama ei pentru decorul întregului botez, după slujba de creştinare, fetiţa a purtat o ţinută albă din dantelă, imprimată special cu numele ei, şi comandată de naşa Cristina Şişcanu la un designer care creează piese ce pot fi adaptate şi folosite şi peste ani.

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu alături de Andreea şi Tudor sunt cei patru naşi care au creştinat-o pe micuţa Victoria Margot. Fiecare dintre cei patru părinţi spirituali a avut contribuţia sa la eveniment. Cristina Şişcanu s-a ocupat de partea de design vestimentar. A vrut ca fina ei să fie foarte cochetă şi i-a comandat un trusou special, fiecare articol de îmbrăcăminte pe care i l-a cumpărat fetiţei fiind brodat manual cu numele ei. 


    Fetiţa Gabrielei Cristea are 4 naşifoto: Click!
Fetiţa Gabrielei Cristea are 4 naşifoto: Click!

Rochiţa pe care micuţa creştină a îmbrăcat-o după ce a fost scăldată în cristelniţă a fost piesa de rezistenţă. Ţinuta a fost adusă pe umeraş, puţini fiind cei care şi-au dat seama că este ţinuta bebeluşului. 

simeon stalpnicul png

Rochia a fost creată în aşa fel încât ea să o poată purta şi mai târziu, peste ani. Aşa se face că ea va fi adaptată pe vârste, piesa vestimentară amintindu-le părinţilor mereu de momentul botezului. 

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg