Ce va face Adelina Pestriţu cu cele două rochii de mireasă pe care le-a îmbrăcat la nuntă

image
Adelina Pestriţu a avut două rochii de mireasă în ziua cea mare Foto: arhivă personală

Adelina Pestriţu (32 de ani) s-a decis repede ce va face cu cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat la nunta de sâmbătă (20 iulie) cu Virgil Şteblea şi în care a arătat fabulos, Bruneta va rămâne doar cu una dintre ţinutele din ziua cea mare, rochia de prinţesă de la ceremonia religioasă urmând a fi scoasă la licitaţie. Banii strânşi în urma vânzării vo fi donaţi copiilor cu nevoie speciale.

Adelina Pestriţu face un gest nobil după nuntă. Fosta prezentatoare Kanal d şi-a anunţat fanii care o urmăresc pe conturile reţelelor sociale că va renunţa la una dintre rochiile ei de mireasă, special creată la o celebră casă de modă din Barcelona. Deşi a aşteptat cu sufletul la gură să intre în posesia ţinutelor, ba la un moment dat a avut emoţii mari că nu vor ajunge la timp, iată că proaspăta doamnă Şteblea se desparte de una dintre ţinutele ei fabuloase.   

"Dragi prieteni și mai ales prietene, cu siguranță v-ați întrebat ce se va întâmpla cu cele două rochii de mireasă Pronovias pe care le-am comandat special pentru nuntă noastră. Pentru rochia-prințesă pe care am purtat-o la cununia religioasă la biserică, urmează să organizez o licitație (încă nu am organizat, dar mă voi ocupa în perioada imediat următoare), iar banii pe care îi voi obține în schimbul ei vor merge direct cu scop de donație pentru copiii cu nevoi speciale. Am purtat-o la cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu și cu siguranță va ajunge în mâinile cuiva care să o aprecieze așa cum am apreciat-o și eu. Dar cel mai important, banii vor face subiectul unui gest nobil, prin care vom contribui la strângerea de fonduri pentru niște copilași care au cu adevărat nevoie de ei pentru a trăi și a se putea bucura de fiecare zi. Îmi doresc să răsplătesc cumva tot binele de care am parte printr-o astfel de acțiune, care nu ar fi nici prima și mai mult ca sigur nici ultima. (...) 

image
Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au avut 200 de invitaţi la nuntă

Cea de a două rochie pe care am purtat o la nuntă va rămâne în garderoba proprie ca amintire a acestui moment mare pentru noi ca familie. Zeny (n.r. Zenaiada-Maria, fetiţa vedetei) va fi bucuroasă de ea peste ceva timp, atunci când îi voi povesti, îi voi arăta poze și cu siguranță va vrea să o probeze și să o plimbe prin casă spre amuzamentul tuturor", a povestit Adelina Pestriţu pe blogul personal.  

Cum arată rochia pe care Adelina Pestriţu o va scoate la licitaţie

Adelina şi-a făcut apariţia sâmbătă, puțin după ora 17.00, la Biserica Naşterea Maicii Domnului din Dorobanţi. A coborât dintr-un bolid de lux negru, ajutată de cele 6 domnişoare de onoare, care se întreceau în aranjatul voalului şi trenei lungi de 4 metri şi grea de 10 kg.

image
Adelina Pestriţu scoate la licitaţie rochia cu trenă de 4 metri, care cântăreşte 10 kg

Vedeta a purtat o rochie superbă, care a cam încurcat-o puţin atunci când a urcat scările bisericii la braţul tatălui ei. Buchetul de mireasă a fost alcătuit din cale de culoare grena, iar domnişoarele de onoare au avut buchete din cale albe. Atât Adelina, cât şi soţul ei, Virgil Şteblea, au fost extrem de emoţionati, mai ales că Adelina, cu o zi înainte de nuntă a ajuns la medic din pricina unei răceli. Mirii au plâns de emoţie în timpul cununiei, iar acest lucru a fost vizibil şi la ieşirea din biserică, căci cei doi încă îşi mai ştergeau lacrimile şi aveau ochii roşii. “Am avut emoţii, într-adevăr, dar ne-am calmat. Dumnezeu este cu noi în fiecare zi... De astăzi începând, şi oficial. Vă mulţumesc foarte mult că sunteţi aici”, spunea Adelina la ieşirea din biserică.

Vedeta a slăbit 6 kg din cauza stresului nunţii, ar mai ales a rochiilor de mireasă, care au fost rătăcite de curier şi trimise în Albania, în loc să ajungă în România. Bruneta a povestit după eveniment că abia după patru zile de frământări a intrat în posesia lor. Nici Virgil nu a fost scutit de emoţii. Sacoul lui care s-a brodat tocmai în india cu peste 30 de accesorii diferite a ajuns cu patru ore înainte de ceremonia religioasă. La el au lucrat 10 oameni.

Citeşte şi:

Primele poze cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă. Toate ţinutele de la nuntă au fost de covorul roşu

Ce mult a slăbit Adelina Pestriţu înainte de nuntă! Stresul şi-a pus amprenta asupra siluetei

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg