Ce va face câştigătorul MasterChef 2015 cu cei 50.000 de euro

Ultima actualizare:

    Andrei Voica a câştigat MasterChef 2015Foto: captură Pro Tv
Andrei Voica a câştigat MasterChef 2015Foto: captură Pro Tv

Andrei Voica (32 de ani) este câştigătorul noului sezon MasterChef 2015. Tânărul Andrei Voica este originar din Craiova şi a lucrat ca manager de restaurant în Madrid, în localul „La Maquinilla 1911”. Pasionat de fotbal și de pescuit, Andrei s-a înscris la concursul de la PRO TV dornic să învețe lucruri noi şi să-și îmbogățească vocabularul culinar.

Craioveanul a reuşit să treacă cu brio fiecare probă de la MasterChef, impresionând chefii şi concurenţii deopotrivă. Visul cel mai are al acestuia este să devină un bucătar profesionist. Andrei Voica a fost invitat marţi seară (15 decembrie) în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde a povestit ce va face cu cei 50.000 de euro câştigaţi la show-ul culinar MasterChef.

''Ideea e să îmi deschid un restaurant. Viaţa de bucătar e foarte grea. Nu este aşa uşor. Deocamdată, cu acest premiu (n.r. 50.000 de euro) vreau să investesc în studii, în cariera mea'', a dezvăluit Andrei Voica la emisiunea ''La Măruţă'', de la Pro Tv.

Câştigătorii din anii trecuţi

Prima ediţie a MasterChef, din 2012, a fost câştigată de Petru Buiuca. A urmat în 2013 Aida Parascan.  În iarna lui 2014 a câştigat competiţia Ciprian Ogarcă, olteanul care a fost reintrodus în concurs după ce fusese eliminat. În acelaşi an, însă în ediţia de primăvară, titlul de MasterChef a fost câştigat de  Jessica Zamfir.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png