Ce veste anunţă Marcel Toader chiar de ziua fostei soţii, Maria Constantin

Ultima actualizare:
Maria Constantin şi Marcel Toader au divorţat în toamna anului 2017
Maria Constantin şi Marcel Toader au divorţat în toamna anului 2017

La un an de la divorțul scandalos de interpreta de muzică populară Maria Constantin (32 de ani), omul de afaceri Marcel Toader (56 de ani) are o nouă iubită. În weekend, el a fost la o petrecere unde s-a afișat cu o brunetă sexy. Chiar dacă gesturile lor au trădat relația apropiată, Marcel Toader preferă să nu confirme încă noua relație.

Fostul rugbist Marcel Toader iubește viața și femeile frumoase. Trecut prin șase divorțuri, afaceristul nu a rezistat prea mult timp singur după divorțul în secret, din februarie 2018, de Maria Constantin (32 de ani). Deși spunea că nu mai dorește să se mai implice într-o altă relație amoroasă, iată că ies la iveală amănunte picante despre actuala lui viață amoroasă.


    Maria Constantin şi Marcel Toader au divorţat în toamna anului 2017 Foto:Arhivă personală
Maria Constantin şi Marcel Toader au divorţat în toamna anului 2017 Foto:Arhivă personală

Weekend-ul trecut, Marcel Toader a fost surprins la un botez în compania unei femei misterioase. „L-am văzut pe Marcel în compania unei doamne. Au stat împreună mai toată noaptea la masă și nu prea au dansat. Tipa are în jur de 40 și ceva de ani și are forme generoase. Nu păreau că sunt împreună, nici nu erau tandri. L-am văzut și când era împreună cu Maria Constantin și el era fascinat de ea, dar cu femeia aceasta nu l-am văzut atât de încântat. Am observat că s-au ferit de poze, lumea din jurul meu spunea că a fost anunțată cu două zile înainte să nu li se facă poze plus că l-am văzut pe Marcel foarte atent când era în dreptul unui aparat foto sau al unui telefon care filma. Cred că nu își dorea să i se facă poze”, ne-a declarat o persoană din anturajul lui Marcel Toader care a fost prezentă sâmbătă seară, pe 9 martie, la petrecere.

Marcel Toader, despre bruneta care i-ar putea fi iubită: „Am fost sunat de mama și de fiul meu”

Contactat de Click!, Marcel Toader a negat vehement toate aceste zvonuri chiar dacă a fost surprins în compania brunetei: „Nu am nicio treabă cu acea doamnă. Nu îmi stă mie capul la femei acum. Nu este adevărat nimic din tot ce se speculează. Am ajuns la niște lucruri care nu îmi plac deloc. Nu pot să stau în casă tot timpul pentru că îmi apar tot felul de vorbe. După toate zvonurile astea am fost sunat de mama și de fiul meu să mă întrebe daca am pe cineva. Nu se poate să se ajungă aici. Trebuie să stau doar între bărbați ca să nu îmi mai aud vorbe?!”.

Marcel Toader a avut șase divorțuri cu scandal

Omul de afaceri s-a însurat cu toate femeile pe care le-a iubit. Prima soţie a fost o franţuzoaică. A urmat jucătoarea de tenis Cătălina Cristea, dar iubirea lor s-a evaporat rapid, despărţindu-se după doar un an şi patru luni de la căsătorie. Apoi, Marcel Toader o convins-o pe cântăreaţa Anamaria Ferentz să spună „DA”,  la doar câteva luni după ce s-au cunoscut.

Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani

Divorţul dintre cei doi s-a lăsat cu acuzaţii de violenţă extremă, ea susţinând că ar fi fost agresată din cauza geloziei fostului rugbist. Marcel s-a recăsătorit, la scurt timp, cu Diana Ghenu, cu 23 de ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni. A urmat Gabriela Cristea, în 2008, cei doi separându-se în 2013, circul mediatic de atunci fiind unul de pomină. Acuzaţiile legate de dispariţia unor mari sume de bani din contul ei şi gelozia dusă la extrem au făcut deliciul publicului. În urmă cu un an, Marcel Toader a pus punct şi relaţiei cu Maria Constantin, pe care a acuzat-o de infidelitate.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net