Ce viață excentrică are Emil Rengle după ce a ieșit de la “Ferma”. Cum s-a îmbrăcat pe stradă

Ultima actualizare:

    Emil Rengle se îmbracă  precum un rapper
Emil Rengle se îmbracă precum un rapper

Emil Rengle sau „dansatorul pe tocuri” este cel care a câştigat marele trofeu „Românii au talent”, sezonul opt, şi premiul de 120.000 de euro. De atunci, viaţa lui e roz: e invitat în multe emisiuni, a participat la “Ferma”, a făcut reclame pe bani frumoşi, se îmbracă în haine sclipitoare, iar acum iată că şi-a luat şi o maşină de lux.

Compozitor, coregraf, dansator, regizor şi solist, Emil Rengle (27 de ani), a uimit publicul cu energia şi cu determinarea cu care şi-a prezentat talentul în sezonul 8 al competiţiei ”Românii au talent” de la PRO TV. Aşa a ajuns vedetă, a câştigat marele trofeu în valoare de 120.000 de euro, dar şi un bonus de 10.000 de euro, pentru originalitate. Drumul lui în televiziune a continuat. Anul acesta a câştigat un onorariu bunicel şi la ”Ferma. Un nou început” de la acelaşi post. 

Dar Rengle nu a dus-o mereu atât de bine. Munceşte de la 16 ani, iar părinţii lui şi-au dorit ca el să devină preot. Însă pentru el, dansul era un refugiu, iar această pasiune l-a purtat prin întreaga lume, ajungând să câştige bani. Dar a tocat toţi banii pe călătorii, haine şi distracţii, după cum a mărturisit chiar el într-un interviu, după a ieşit învingător la emisiunea de la PRO TV. Acum, artistul consideră că e timpul să treacă la un al nivel. Mai întâi şi-a achiziţionat un bolid de lux, Mercedes CLK, în valoare de 30.000 de euro, cu numere personalizate şi se pregăteşte să investească şi banii obţinuţi la ”Românii au talent”. ”Automobilul a fost achiziţionat din imaginea unor brand-uri şi din job-urile pe care le-am avut. Îmi doresc mult ca pe viitor să investec banii câştigaţi la ”Românii au talent” pe un apartament, fie să investesc într-un proiect mai mare”, ne-a spus Emil Rengle.

El a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce-şi parca maşina pe străzile din Bucureşti. Mare domn, el a lăsat 10 lei la parcare, deşi a stat numai o oră. De remarcat cum este îmbrăcat artistul: ca un rapper, sport, cu o şapcă, care îl fac de nerecunoscut pentru cei din jur. De altfel, Rengle este un excentric. 

Coregraful Emil Rengle a mărturisit prin intermediul unui filmuleţ postat pe canalul său de YouTube că este bisexual, declarând că acest „secret“ din viaţa sa personală i-a adus numeroase suferinţe şi l-a împiedicat „să se bucure de viaţă. „Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt. Sper să mă iubiţi în continuare pentru persoana care sunt şi să nu vă schimbaţi opinia despre mine doar pentru că sunt diferit faţă de voi“, a declarat artistul.

Coregraful a mărturisit şi care a fost reacţia mamei sale atunci când i-a spus că este bisexual. ”Nu am vrut să-i spun niciodată mamei mele, tocmai pentru că o iubesc foarte mult, n-am vrut s-o fac să creadă că ea a greşit sau că a făcut ceva în neregulă. Ţin minte că stăteam odată în bucătărie, ea stătea cu spatele la mine, gătea. Eu am început să devin agitat şi să tremur foarte tare şi şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu mine. M-a întrebat «ce este?» şi, deşi eu am crezut că am spus-o cu voce tare, am spus-o foarte în şoaptă: «mie îmi plac şi băieţii» şi ea nu a înţeles ce am spus, mi-a zis «cum adică îţi plac şi băieţii?». Era o presiune şi o povară atât de mult timp în mine că nu am mai putut să mă abţin şi am eliberat tot atunci. Mama m-a luat în braţe şi a pufnit în plâns. N-a ştiut cum să reacţioneze sau ce să-mi spună. A ştiut doar că am nevoie de ea.“

Tudor Turcu și-a luat apartament

Tudor Turcu (36 ani), câștigătorul celei de-a doua ediții a show-ului de talente muzicale “X Factor” (România) şi-a văzut, visul cu ochii, când a primit cei 200.000 €. Cel care reuşit să impresioneze publicul şi juriul cu vocea şi cu talentul lui a avut parte de o surpriză de proporții: a primit banii din mâna lui Răzvan şi Dani. Auzindu-l pe tânăr că şi-a găsit apartamentul pe care-l căuta şi că s-a decis să-l cumpere, cei de la Antena 1 i-au făcut o surpriză şi, sub un pretext oarecare, i-au cerut să se întâlnească taman la apartament cu nişte membri ai echipei postului tv.

Adrian Țuțu a investit în cariera lui

Adrian Ţuţu devenea în 2011 primul câştigător al concursului „Românii au talent”. Tânărul a ales să investească toţi cei 120.000 de euro în piese şi clipuri, însă nu a avut succesul pe care îl aştepta. „Am investit în clipurile şi piesele mele, nu mi-a luat nimeni banii”, a povestit Adrian Ţuţu în emisiunea „La Măruţă”. Investiţia masivă nu i-a adus, însă, un nume pe scena muzicală de la noi. Adrian Ţuţu este schimbat total faţă de cum arăta atunci când a primit marele premiu de 120.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net