Ce vrea să facă Oana Roman ca să depăşească criza financiară prin care trece

Ultima actualizare:

    Oana Roman nu mai are niciun proiect tvfoto: Click!
Oana Roman nu mai are niciun proiect tvfoto: Click!

Problemele financiare cu care Oana Roman s-a confruntat de-a lungul ultimelor luni au determnat-o să găsească o soluţie rapidă pentru familia ei. Fiica lui Petre Roman a decis să părăsească România, cel puțin temporar, pentru a reuși să supraviețuiască. Vedeta a făcut mărturisiri despre acest subiect într-un interviu acordat revistei Viva!

Oana Roman (40 de ani) a fost invitata lui Horia Vîrlan săptămâna trecută la "Super Cireaşa de pe tort" şi i-a lăsat pe cei de acasă să o cunoască aşa cum este ea în intimitate. Vedeta a povestit că deși este pasionată de gastronomie, preferă doar să stea la masă, nu și în bucătărie. Responsabil cu partea culinară este soţul ei, Marius Elisei (30 de ani), dar şi mama lui. 

„Soacră-mea ne aduce cu sufertașul. 80% gătește mama lui Ma­rius, apoi gătește Marius și mai gătește și Ani, care ne face mâncare asiatică. Eu nu gătesc, pentru că nu știu. Nu știu și nici nu-mi place. Prefer să spăl, să calc, să dau cu mopul, să fac ordine. Sunt două lucruri care nu îmi plac: să spăl vasele și să gătesc. Bucătăria este pentru mine locul în care îmi beau ca­feaua și mănânc, atât”, a povestit Oana Roman.

Întrebată despre planurile profesionale, vedeta a anunțat că se va muta sezonier cu serviciul în sudul Franței, variantă pe care a mai luat-o în calcul de câteva ori până acum. "Am prietene foarte bune acolo și aș face o carieră mult mai bună acolo, în PR și comunicare, dar mi-e încă greu să mă desprind. Sunt mama, tata, sora mea aici, prietenii, casa, rădăcinile. Dar mă gândesc serios să găsesc o variantă prin care să lucrez sezonier în Franța șase luni, pentru că acolo sezonul e de la începutul lui mai și până la sfârșitul lui septembrie”, a subliniat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net