Ce vrea să facă Oana Zăvoranu cu firma moştenită de la mama ei

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu are grijă de firma moştenită de la mama eiFoto: Arhiva personală
Oana Zăvoranu are grijă de firma moştenită de la mama eiFoto: Arhiva personală

Oana Zăvoranu vrea sa se transforme într-o femeie de afaceri şi a început să facă toate demersurile pentru asta. De când a intrat în posesia averii lăsate de Marioara Zăvoranu, bruneta este foarte preocupată de firma, "considerată perla familiei".

Perla averii familiei Zavoranu este compania Agricomex, prin intermediul căreia se închiriază spaţii comerciale în Bucureşti şi se vând locuri de veci în cimitirul "Eternitatea". După moartea Marioarei Zăvoranu, vizitele Oanei la sediul firmei au fost din ce in ce mai dese. bruneta areb motivele ei pentru care îşi tot face drum pe la firmă. Pe lângă faptul că este interesată să cumpere acţiuni şi să-şi sporească averea, vedeta vrea să mute sediul societăţii într-o clădire amplasată în centrul Capitalei. 

"În primul rând, nu numai că nu vând şi că am mult mai mulţi bani decât aveţi voi haimanalelor flamande habar,dar voi cumpăra tot, şi voi faceceeaceştiu că tata îşi dorea cel mai mult, făcând din acestă afacere, una de familie şi apoi...pregătirile sunt în toi pentru mutare sediului societătăţii mele în cel mai frumoas loc din Bucureşti, aşa cum îi stă bine unei societăţi care se respectă şi a fost atât de comentată de toată prostimea pe la tv. Şi mai am atât de multe lucruri frumoase să vă spun.....dar cu porţia (...)", a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare. Vedeta a anunţat în urmă cu câteva zile că a intrat în posesia averii fabuloase lăsate de mama ei. 

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png