Ce zice Iulia Albu despre rochia de mireasă a soției lui Vladimir Drăghia

Ultima actualizare:

    Iulia Albu își spune părerea despre rochia de nuntă a lui Alice Cavaleru
Iulia Albu își spune părerea despre rochia de nuntă a lui Alice Cavaleru

Iulia Albu și-a spus părerea despre rochia de nuntă pe care a purtat-o Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia. Sâmbătă, 21 iulie, cei doi și-au unit destinele într-un loc romantic, iar alături de ei au participat prietenii apropiați.

Iulia Albu nu a trecut cu vederea marele eveniment și i-a criticat ținuta de nuntă a soției câștigătorului emisiunii Exatlon. Iulia Albu a avut numai cuvinte frumoase de spus cu privire la eveniment și la alegerea vestimentară făcută de Alice. Criticul de modă a mărturisit că nu e nevoie ca o mireasă să poarte pe ea aur, ci stil.


    Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit!Foto Pappics
Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit!Foto Pappics

“Ador aerul simplu si romantic al intregului eveniment! Mireasa a avut o aparitie absolut impecabila! Apreciez faptul ca a purtat coroana simpla din flori naturale si nu a exagerat cu accesorizarea! E important ca nu a optat pentru o pereche de pantofi cu toc, chiar daca din punctul meu de vedere, cel mai fericit lucru ar fi fost sa fie desculta! Nici alegerea pe care a facut-o nu a fost una gresita. Vladimir Draghia a pariat pe o tinuta foarte foarte comoda, pe care nu are rost sa o analizam prea in detaliu! Pana la urma, nu si-a dorit niciunul dintre ei o ceremonie fastuoasa! Este un mare plus faptul ca au pus accentul pe a se simti ei bine si a alege niste tinute simple si decente. In concluzie, felul in care Alice si Draghia s-au prezentat in ziua nuntii a fost perfect. Au demonstrat clar ca, pentru a avea o aparitie senzationala, nu ai nevoie de trei kilograme de trei kilograme de Swarovski auriu si mult prost gust, ci doar de…decenta si eleganta subtila”, a declarat Iulia Albu pentru wowbiz.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net