Cea mai grasă femeie din România a slăbit, dar schimbă bărbații ca pe șosete!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mariana Buică (29 de ani), catalogată până nu de mult cea mai grasă femeie din România, a reușit să slăbească considerabil în urma unei operații la stomac. S-a bucurat enorm când a văzut modificările, însă viața ei personală a avut de suferit.

În 2013, Mariana Buică a fost numită cea mai grasă femeie din România, cântărind 240 de kilograme. Ea a venit hotărâtă la București, să ceară ajutorul medicilor, care i-au făcut o operație de micșorare a stomacului. A scăpat  ușor, în doar câteva luni,  de 100 de kilograme, iar vestea șoc a venit după aia. Tânăra a declarat că va deveni mămică abia în luna a opta de naștere, lucru care a surprins pe toată lumea... inclusiv pe ea. Mariana nu a știut până atunci că poartă în pântece un copil. A născut of etiță. Cu un bărbat despre care nu a vrut să ofere informații, iar la scurt timp a mai urmat o sarcină. A adus pe lume și un băiețel.

simeon stalpnicul png

Ce face acum Mariana Buică?

”Nu prea are noroc în dragoste! Cam schimbă bărbații...nouă nu vrea să ne zică cu cine a făcut copiii. Oricum, ăia mici sunt crescuți mai mult de părinții ei, că ea umbșă toată ziua, se plimbă... și tatăl ei nici nu vede foarte bine. Nu a mai slăbit foarte mult, dar arată parcă mai bine”, a declarat pentru Click! un consătean de-al femeii.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net