Cea mai mare dramă a Sofiei Vicoveanca: «Am plecat cu mama în coloana de refugiați»

image
Sofia Vicoveanca a vorbit despre cea mai tristă perioadă a copilăriei ei

Sofia Vicoveanca a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, din copilărie. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că Atunci când era copil, ea a plecat cu mama ei în coloana de refugiați. Plecarea Sofiei Vicoveanca de acasă a fost o adevărată traumă pentru copilăriei ei.

Sofia Vicoveanca a dezvăluit cea mai mare tristețe din viața ei și a mărturisit că atunci când era copil, ea a fost nevoită să se mute în Suceava, în Vicovu de Sus, de aici și numele de scenă.

Ce copilărie grea a avut Sofia Vicoveanca

Ea a plecat cu mama ei în coloana de refugiați, nu împlinise nici măcar doi ani atunci când se întâmplau aceste lucruri.

„Când m-am născut, tata era concentrat în armata română, iar mama, Veronica, se ocupa singură de gospodărie. Pe atunci, aveam o situație relativ bună, părinții mei dispunând, pe lângă pământ, de vaci și cai, de un magazin de mărunțișuri, în care se vindeau diverse produse, cum ar fi sarea sau chibriturile. Dar această situație n-a durat prea mult. O dată cu înaintarea frontului spre Bucovina, am plecat cu mama în coloana de refugiați. Nu împlinisem doi ani”, a povestit , pentru libertatea.ro, Sofia Vicoveanca.Artista a mărturisit că locul în care ea a copilărit era foarte modest, ei erau foarte săraci, de aceea ea nici nu are poze cu ea de când era copil.

„Mama a îngropat bunurile cele mai de preț, m-a luat în brațe și a plecat pentru totdeauna de acasă! Am ajuns la o rudă din partea mamei, în balta de la Bivolărie din Vicovu de Sus (n.r. – județul Suceava). Aceasta ne-a primit cu brațele deschise. În lipsă de spațiu, am încropit în cămara casei o cămăruță, cu un pat și o sobă. Avea un gemuleț mic, prin care intra lumina soarelui. Acesta a fost «orizontul» în care am crescut. Eram atât de săraci, încât n-am nici măcar o fotografie cu mine și cu mama din acea perioadă. Nu știu cum arătam când eram mică! În plus, tata a căzut prizonier la ruși și n-am mai aflat nici o veste despre el mulți ani. Prin sat, oamenii îi spuneau mamei «refugiata» sau «văduva». Toată lumea credea că tatăl meu murise în Rusia!”, a continuat ea. 

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Diamante FOTO Shutterstock
spymaster serial foto HBO Max jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf