Cea mai sexy dansatoare din buric a învăţat-o pe Diana Bart mişcări senzuale - EXCLUSIV

image
Amira a dansat senzual în platou

Dansul din buric e o adevărată artă, iar fetele care se pricep să înnebunească bărbaţii cu mişcările lor pot câştiga şi sute de mii de euro.

Cântăreţul Gazi Demirel are în trupa sa o dansatoarea foarte sexy, pe Amira, care a dansat în platoul emisiunii Click! de la Prima TV pentru telespectatori, dar şi pentru Diana Bart şi Alex Constantin.

image
Diana şi Alex au fost atenţi la mişcările Amirei

"Dacă îţi place muzica, e frumos, e o pasiune şi e şi meseria mea", a spus tânăra, după ce a fost întrebată cum e să dansezi din buric.

Mândru de ea, Gazi a subliniat că ea e cea mai bună dansatoare din România. El a dezvăluit că fetele cu adevărat bune şi care sunt cunoscute fac bani frumoşi în Turcia, iar Amira are câştiguri subtanţiale.

image
Diana şi Alex au fost atenţi la mişcările AmireiCaptură Prima TV

"În Turcia, poţi câştiga între 70 şi 150.000 de euro dacă eşti cunoscută, pe lună. 2000-3000 dacă eşti începătoare. În România, avem avantaj că suntem singurii. Cât câştigă Amira, nu ştiu, ea ştie. De la câteva sute de euro în sus, pe noapte", a explicat muzicianul turc.

Originar din Turcia, Gazi s-a mutat aici în urmă cu zece ani, după ce a fost lovit de pierderea tatălui său.

"A murit tatăl meu, cel mai bun prieten al meu, am venit aici pentru o vacanţă, să mă refac, apoi am venit cu o televiziune, eu sunt jurnalist. Am început cu afaceri, am zis că stau departe de jurnalism. Nu a mers bine, am zis mai bine că mă întorc la meseria mea. Atunci Mihai Alexandru a zis să facem o melodie pentru Eurovision, apoi am făcut o emisiune, sunt scenarist. Acum fac muzică. Muzica orientală merge foarte bine. Eu cânt şi în arabă şi în turcă. Fanii mei sunt români mai mult", a povestit Gazi.

El a mai explicat că multă lume nu ştie de fapt ce înseamnă dansul oriental şi nici muzica orientală şi se fac multe confuzii.

"Eu nu pot să merg la un concurs de salsa, nu ştiu. Dar am văzut că vin în juriu la diverse emisiuni oameni care nu ştiu ce e aia dans din buric. De exemplu, Connect-R, Pepe. Am văzut în diverse emisiuni, dar cum nu e normal să comentez eu dansul lor, ei să nu comenteze belly dance. În ultimul timp, îmi spun fetele că vor să danseze. Dar tu eşti dansatoare, ai şcoală? Pai nu, atunci nu poţiE foarte greşit să asociezi manelele cu stilul oriental. Ei au luat, au schimbat puţin, dar ce să facem?", a completat Gazi.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Ioana Stamatin vicepreședinte AEC FOTO FB AEC jpg
pacient spital
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg