Cei dragi le trimit vedetelor semne de dincolo de moarte ?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bianca Brad e ferm convinsă că rândunica care se aşezase pe coşciugul fiicei sale era sufletul micuţei venit să-şi ia adio, iar Paul Ipate a prins puteri, la ”Ferma Vedetelor”, când un fluture, apărut ca din neant, s-a aşezat pe mâna lui: ”Sigur este tata!”. Dar şi colegii lor de breaslă au trecut prin situaţii similare, care, pentru o clipă, le-au mai alinat dorul de cei dragi.

Bianca Brad (50 ani) a fost distrusă de durere, în urmă cu 11 ani, când doctorii din Germania au anunţat-o că inima fiicei ei a încetat să mai bată, cu puţin timp înainte de a se naşte. Cu ultimele puteri, actriţa a participat la înmormântarea prinţesei ei, căreia îi alesese un nume atât de frumos, Emma. Iată însă că, în biserică, în timpul slujbei, s-a întâmplat ceva neaşteptat, care a făcut-o să tresară: ”În clipa în care s-au deschis uşile bisericii, pentru a intra preotul, a intrat şi o rândunică. Au încercat să o scoată, ca să nu rămână după aceea, dar nu a vrut. A avut loc o mică slujbă, timp în care rândunica a zburat şi a cântat deasupra sicriaşului. Când am ieşit, a plecat şi rândunica”, a precizat Bianca Brad, într-un interviu acordat acum doi ani pentru romaniatv.net.

Coincidenţă sau nu, ea a fost vizitată de alte două ori de acest “mesager”: „Azi, mai bine de 5 minute, o rândunică a stat cu noi, la mine în palmă şi pe umărul lui Luca. A fost fără cuvinte”, a scris Bianca, sub fotografia postată pe Internet. O altă rândunică a venit şi s-a aşezat pe prispa casei, lăsându-i pe cei din familia Brad să o atingă. În amintirea micuţei, Bianca poartă cerceluşi şi medalioane în formă de rândunică, dar şi pulovere cu acest imprimeu.

Pandrea susţine că vorbeşte cu Iura

Şi Anca Pandrea (72 ani) a trăit o experienţă similară, anul trecut, când s-au împlinit 5 ani de la decesul marii ei iubiri, Iurie Darie. După ce l-a comemorat pe actor la cimitir, actriţa susţine că a primit un semn de la Iura, în casă: “S-au împlinit cinci ani de când a plecat Iura. La 12 noaptea se deschid cerurile şi la ora 4 se închid. Atunci putem comunica. Eu sunt cu puiul meu, nu sunt singură. Primesc semne de la el. Am toată casa plină cu tablourile lui. Am unul mare cu el în care îşi schimbă privirea. Când am venit acasă de la cimitir, privirea lui era în altă parte”, a spus Anca Pandrea. Iurie Darie s-a stins din viaţă în noiembrie 2012, după o îndelungată suferinţă. 

Cazul actorului Paul Ipate (33 ani), trăit la „Ferma vedetelor”, în 2016, este însă de-a dreptul emoţionantă: ”La înmormântarea lui tata, un fluture s-a aşezat jos, pe pământ, şi apoi a urcat, aşa pe mâna mea dreaptă. Şi i-am zis să zboare şi el nu voia, mergea pe mine. M-am dus la mama şi i-am zis să întindă mâna şi a urcat pe ea. Şi pe parcursul întregii slujbe de înmormântare, fluturele acela alb a stat pe mâna ei. După care a zburat şi s-a aşezat pe bunica, mama lui tata. După ce s-a terminat praznicul, am ieşit să văd dacă mai e cineva şi fluturele a ieşit după mine. Iarna, când mă mai gândesc la tata, apare un fluture de nicăieri”, a povestit Paul.

În timpul transmisiei, fanii emisiunii de la Pro TV au putut vedea când un fluture alb s-a aşezat pe mâna lui Paul Ipate şi apoi a dispărut. Fluturele alb apare în mai multe momente de cumpănă din viaţa actorului. Chiar şi la duelul din ediţia difuzată pe 20 aprilie 2016, când Ipate şi Marcel Toader se ”luptau” să rămână în ferma din Cipru, fluturaşul şi-a îndeplinit „misiunea”. 

Călin Geambaşu: «Porumbelul alb era sufletul Mălinei Olinescu»


    Călin Geambaşu s-a trezit,  recent, cu un porumbel pe  microfon: ”Sigur e sufletul Mălinei”
Călin Geambaşu s-a trezit, recent, cu un porumbel pe microfon: ”Sigur e sufletul Mălinei”

Călin Geambaşu (41 ani) crede că  Mălina Olinescu, solista care a murit în urmă cu şapte ani, îl veghează din Cer. Săptămâna trecută, în pauza unui recital susţinut la un  hotel din Bucureşti, solistul s-a trezit cu un superb porumbel alb, pe microfon: ”Probabil era o uşă deschisă, nu ştiu  cum a intrat în salonul de spectacole al Hotelului Radisson din Bucureşti. Xenti Runceanu mi-a spus că este sufletul Mălinei. Nu-l contrazic”, ne-a declarat Călin, profund impresionat.

simeon stalpnicul png

El ţinea la Mălina ca la o soră şi se cunoşteau de când aveau doar câţiva anişori. Tatăl lui Călin, Petre Geambaşu, şi mama Mălinei Olinescu, Doina Spătaru, făceau duet, astfel că petreceau şi concediile împreună. Călin şi Mălina au devenit colegi la „Şcoala Vedetelor”, celebra emisiune de la TVR, ca mai apoi să facă bani frumoşi la concerte. Şi chiriaşul pakistanez care se mutase în apartamentul artistei din zona Gării de Nord a susţinut că i-a simţit Mălinei prezenţa: ”Este în permanenţă o aromă de parfum, în toată casa, dar nu mi-e frică”. 

Mălina Olinescu a murit pe 12 decembrie 2011. Deşi ancheta a dovedit că ea s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şase, apropiaţii acesteia sunt convinşi că a fost un accident. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net