„Cel mai emoționant moment a fost ...” De ce surpriză a avut parte Adela Popescu în ziua în care a împlinit 38 de ani

Marți, 8 octombrie, Adela Popescu a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani. Bineînțeles, cum era de așteptat, actrița a ales să petreacă această zi împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan, și cei trei copii pe care îi au împreună. De asemenea, aceștia i-au pregătit și o surpriză.

Banner Adela Popescu

Cu o zi înainte ca Adela Popescu să împlinească 38 de ani,, partenerul de viață al actriței a ținut să publice un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a adaugat și o poză cu soția sa fără niciun pic de machiaj pe chip: „Mâine este ziua ei. O să mă certe că o arăt așa, nemachiată, superbă... Să vedeți mâine... Te iubesc! Dar, deja, știi asta”, a scris Radu Vâlcan.

Și, iată că ziua a venit. Marți, 8 octombrie, Adela Popescu și-a sărbătorit ziua de naștere. A împlinit 38 de ani. Soțul ei și cei trei băieți pe care îi au împreună, Alexandru, Adrian și Andrei i-au pregătit o adevărată surpriză acasă. Au decorat curtea casei lor special pentru sărbătorită, care s-a bucurat nespus. De asemenea, au comandat sushi. Însă, ce a surprins-o plăcut pe actriță a fost un alt moment:

„Cel mai emoționant moment a fost ...”

„De ziua mea, anul ăsta, am făcut două promisiuni:

1. Mie. Așa că rămâne „«între noi»

2. Lui Alexandru. I-am promis că voi scoate melodia care îi place lui atât de mult, «Mii de jurăminte» Băieții mi-au pregătit astăzi o petrecere surpriză în curte. Au decorat ei frumos, au comandat sushi (asta mănânc eu cu Alexandru în ziua noastră), popcorn (asta mănâncă Andrei la «seara de film», și tot ce au mai găsit prin frigider (asta mănâncă Adrian mereu și oricând). Însă, de departe, cel mai emoționant moment a fost când mi-au dat scrisorile făcute pentru mine”, este mesajul publicat de Adela Popescu, pe pagina sa personală de Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 14 ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au îndrăgostit când au jucat împreună în celebrul serial „Iubire și onoare”, iar după 5 ani de relație au spus marele „Da” în fața altarului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
roman burtsev leonardo dicaprio profimedia jpg
banner adela popescu png
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
Banner Liviu Varciu
minodora tatarusanu monica birladeanu instagram jpg
Banner Alin Simoiu
vila izvorani logo jpg
Banner Anca Serea
image
actualitate.net
image
actualitate.net