Cele mai frumoase cupluri de la Gala Premiilor Gopo! Andrei Aradits și soția nu au renunțat la măști nici pentru poza oficială

image
Dana Rogoz și Radu Dragomir

Luni seara, 29 iunie, au fost decernate premiile Gopo, în cadrul căruia au fost premiate realizările cinematografice din anul 2019. Gala a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă, iar invitaţii au pășit, cu emoție, pe covorul roșu. Doamnele au ales rochii lejere, dar elegante, iar din ținuta domnilor nu a lipsit sacoul. Iată cele mai frumoase cupluri ale serii!

Gala premiilor Gopo de anul acesta s-a desfășurat în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus, dar acest lucru nu a afectat negativ starea de spirit a invitaților care au participat la eveniment cu zâmbetul pe buze și cu ținute de nota 10, adecvate evenimentului și temperaturii ridicare.

Printre cuplurile care au întors toate privirile s-au numărat Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir. Dana a născut în urmă cu o lună, dar și-a recăpătat deja forma pe care o avea înaintea sarcinii, iar fericirea s-a putut citi pe chipul său. Îmbrăcată într-o rochie verde, cu un umăr gol și cu un imprimeu animal print, Dana a pășit la eveniment la brațul soțului său care a optat pentru o ținută sobră, all black. Singura pată de culoare a fost reprezentată de adidașii roz aprins.

image
Flavia Hojda şi Pavel Ulici

Un alt cuplu care a participat la Premiile Gopo a fost cel format din tinerii actori Flavia Hojda și Pavel Ulici. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de șase ani, iar dragostea dintre ei a fost una la prima vedere, după cum a dezvăluit chiar Pavel, în cadrul emisiunii "Vorbește lumea". Sunt parteneri atât în viața profesională, cât și acasă, iar bunadispoziție nu lipsește niciodată din relația lor. La eveniment, Flavia a ales o rochie roz pudrat, iar Pavel a purtat clasicul costum, cu camașă albă, fără cravată sau papion, mizând pentru un stil relaxat, care îl prinde de minune.

image
Andrei şi Andreea Aradits

Andrei Aradits și soția sa au pozat chiar și la panou cu măștile de protecție în mână, semn că măsurile de protecție nu pot fi uitate indiferent de context. Zâmbetele care nu le-au lipsit de pe chip au reușit să eclipseze până și rochia de un alb imaculat pe care a purtat-o Andreea. După 18 ani de relație, Andrei și soția par la fel de îndrăgostiți. Cuplul s-a cunoscut pe platoul serialului "În familie", în anul 2002, iar cea care a făcut primul pas a fost Andreea.

”Ne-am cunoscut  la serialul În familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: „Do you believe in love at first sight or should I walk by again? (n.r. ‘Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta’?) Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta”, mărturisea actorul într-un interviu pentru femeia.ro.

image
Camelia Potec alături de soțul său

La decernarea premiilor nu au participat doar nume din industria cinematografică, ci și personalități din lumea sportului. Camelia Potec și soțul său nu se numără printre persoanele care apar des în lumina reflectoarelor, căci atât ea, cât și partenerul său de viață preferă să păstreze discreția asupra vieții personale. Fosta campioană, devenită mamă la sfârșitul anului 2018, a făcut o excepție de data aceasta și a participat la Gala Premiilor Gopo. 

image
Camelia Potec alături de soțul său Foto: Click!

Citește și:

Adnana din "Toate pânzele sus", apariție rafinată la Premiile Gopo. Actrița Julieta Szönyi, în formă la 71 de ani

Gala Premiilor Gopo va fi în premieră, în aer liber. Filmul "La Gomera", record de nominalizări

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg