Cele mai grele scene din “Vlad". Actorii principali ne-au spus prin ce chinuri au trecut la filmări

Ultima actualizare:

    Emilian Oprea şi Andrei Aratits, într-o scenă plină de tensiune
Emilian Oprea şi Andrei Aratits, într-o scenă plină de tensiune

Serialul „Vlad” a adus audienţe frumoase postului PRO TV, cele 13 episoade pline de aventură reuşind să ţină telespectatorii cu sufletul la gură. Reporterii Click! s-au întâlnit, luni seară, la Afi Cotroceni, cu protagoniştii producţiei tv, la vizionarea ultimului episod, prilej de a afla picanterii şi detalii despre cele şase luni de filmare.

Fanii serialului „Vlad” au stat la rând, luni seară, la Afi Cotroceni,  pentru un autograf cu vedeta preferată.  Primul sezon a ajuns la sfârşit, însă întreaga echipă s-a reunit pentru continuarea filmărilor, aşa că aventura nu s-a încheiat. Reporterii Click! au aflat detalii despre această producţie tv de succes: „Prima scenă filmată a fost cea de la piscina casei, când mama lui Adrian e adusă de Eliza şi leşină. Cea mai grea scenă a mea a fost filmată la cazino, când n-am înţeles sensul unei replici şi m-am frustrat foarte tare. Era o scenă în care jucam poker cu Vlad, şi nu înţelegeam o replică, iar un operator mi-a zis sensul şi m-am enervat îngrozitor că nu mi-a picat fisa”, ne-a spus Andrei Aradits (46 de ani, Ştefan).

Adrian Nartea a avut mari emoţii când şi-a îmbrăţişat mama oarbă
Adrian Nartea a avut mari emoţii când şi-a îmbrăţişat mama oarbă

Tot el ne-a spus că au primit tot scenariul de la început, însă s-a filmat pe bucăţi. „Lucru extrem de frustrant pentru că de multe ori uiţi ce ai filmat, însă cei din echipă ştiu racordurile de haine, de starea pe care o ai. Important e că se filmează pe bucăţi”, a mai adăugat el.

Interpretul lui Leo, actorul Emilian Oprea (41 de ani), e un obişnuit al rolurilor de băiat rău: „Cred că lucrurile cu care nu prea ai multe în comun îţi vin mai uşor să le faci. Scenele grele de luptă le abordezi ca un copil la grădiniţă. Adică îmi dai un pistol, ştiu că nu e pe bune şi nu omor pe nimeni, însă mă joc cu el în scenele -respective”, spune  acesta. 

Anghel Damian: ”Flăcările erau la doi metri, simţeai căldura şi am fobie de foc”
Anghel Damian: ”Flăcările erau la doi metri, simţeai căldura şi am fobie de foc”

Pentru Adrian Nartea (37 de ani, Vlad) cea mai dificilă scenă a fost când şi-a regăsit şi îmbrăţişat mama oarbă din serial, jucată de Aura Călăraşu. La rândul ei, Olimpia Melinte (32 de ani, Eliza) ne-a dezvăluit că scena finală cu Adi Nartea i s-a părut cea mai grea. Anghel Damian (27 de ani), care îl joacă pe Adrian Anuţei din “Vlad” e bucuros că va juca şi în sezonul doi din “Vlad”.

Andrei Aradits: ”La scena cu poker n-am înţeles o replică şi m-am enervat îngrozitor!”
Andrei Aradits: ”La scena cu poker n-am înţeles o replică şi m-am enervat îngrozitor!”

Cel mai greu i-a fost să filmeze în puşcărie: ”Eram pe nişte platouri şi era un incendiu controlat, dar sentimentul era unul real. Flăcările erau la doi metri de tine, simţeai căldura şi am fobie de foc. Toată secvenţa aia de bătaie cu gardianul din închisoare a fost făcută cu flăcările la 2-3 metri de tine”.  Dar la fel de tare l-a marcat şi scena în care apare “ars” în visul lui Leo. 

Fanii au stat la rând, pentru autografe
Fanii au stat la rând, pentru autografe

“Aia a fost prima zi de filmare. Am făcut o probă de machiaj şi a durat vreo patru ore ca să găsim exact nuanţele de machiaj potrivite. Am terminat machiajul şi am ieşit pe stradă, undeva în Otopeni, iar un taximetrist a oprit brusc crezând că e într-un film horror. S-a uitat, a văzut că sunt foarte relaxat pentru cineva proaspăt ars şi a recunoscut că mi l-a făcut un profesionist. Atunci mi-am dat seama că echipa e profesionistă”.

Şi tot el ne-a mai spus: “Nu credeam că vom avea succes cu serialul şi împreună cu regizorul Jessus Del Cerro am pus un pariu pe o sticlă mare de şampanie scumpă. Şi am pierdut”.   

image
image
image
image
image
image
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg
BeFunky collage (5) jpg