Cele mai sexy concurente de la «Ferma» fac bani frumoşi şi după eliminare

Ultima actualizare:

    Ilieș a fost eliminată la duel de către Ioana Filimon
Ilieș a fost eliminată la duel de către Ioana Filimon

Nu au câştigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro, căci au fost eliminate la duel, însă cele mai sexy femei din concurs nu regretă. Au ieşit din emisiunea-concurs de la ProTv şi s-au pus pe făcut bani. Otilia Billionera are concerte pe bandă rulantă în străinătate, Geanina Ilieş şi-a scos din ”hibernare” salonul de înfrumuseţare, iar Brigitte Năstase se ocupă pe brânci de locul de joacă pentru copii.

Trei dintre cele mai frumoase vedete din emisiunea ”Ferma”, de la Pro Tv, s-au întors din Munţii Semenic, la confortul de acasă din Bucureşti. Cu buzunarele mai pline, pentru că fiecare dintre ele a încasat de la 3.000 până la 5.000 de euro, pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, dar fără marele premiu de 50.000 de euro. Prima care a părăsit definitiv competiţia a fost Geanina Ilieş (34 de ani), în urma duelului cu Ioana Filimon, însă frumoasa vedetă nu a avut timp să se plictisească deloc. După ce a ajuns în Bucureşti şi şi-a îmbrăţişat fiul, pe Patrick, Geanina a dat fuga la salonul de înfrumuseţare pe care îl deţine în zona de nord a Bucureştiului - ”Ergo Sun by Geanina Ilieş”.

”Veverița” Geanina Ilieș are un salon de înfrumusețare în Nordul Bucureștiului
”Veverița” Geanina Ilieș are un salon de înfrumusețare în Nordul Bucureștiului

În cele trei luni cât a lipsit, de afacere s-au ocupat cumnata şi managerul, însă lucrurile nu au mers într-atât de bine ca şi atunci când se implica ea. Cum a venit, fosta prezentatoare tv a angajat personal, s-a ocupat să atragă clienţii la tratamente cu oferte speciale pentru a-şi spori profitul, a muncit chiar şi de 1 mai şi a stat în salon de dimineaţă până aproape de 12 noaptea.

Otilia Brumă a fost învinsă de Diana Belbiță
Otilia Brumă a fost învinsă de Diana Belbiță

Următoarea vedetă care a ieşit din ”Ferma” a fost Otilia Brumă (26 de ani), sau ”Billionera”, aşa cum mai este numită şi interpreta celebrei piese care are aproape 1 miliard de vizualizări pe Youtube. Duelul cu Diana Belbiţă a trimis-o acasă pe cea mai tânără dintre participante, însă nu i-a părut rău, pentru că managerul ei a avut grijă să îi umple agenda cu spectacole.

”Billionera” are concerte în străinătate
”Billionera” are concerte în străinătate

Concerte în Iraq, Turcia şi cel mai recent dintre ele, în Cipru, iar acestea i-au adus zeci de mii de euro în conturi. ”Cât a fost în «Ferma», Otilia a avut peste 20 de cereri pentru  concerte în străinătate. A pierdut câteva dintre ele, însă atunci când a ales să meargă în această competiţie, ne-am asumat de la bun început totul. Nu ne-au interesat banii, pentru că poate ar fi câştigat mai mult din concerte, nici popularitatea, pentru că Otilia este un artist extrem de iubit şi de popular în străinătate, însă a interesat-o experienţa. Urmează să cânte în Turcia, este cerută în zona Asiei, în Europa de Est. Nu vă pot spune cât încasează pentru un concert, întrucât preţul este stabilit în funcţie de anumite detalii, dar vă spun că este o artistă preţioasă”, a declarat pentru Click! managerul Otiliei, Ionuţ Bejenariu.

Fosta nevastă a lui Ilie Năstase, învinsă de Otniela Sandu
Fosta nevastă a lui Ilie Năstase, învinsă de Otniela Sandu

Săptămâna trecută a părăsit competiţia Brigitte Năstase (42 de ani), considerată a fi fost sarea şi piperul emisiunii, despre care se spune că şi-a negociat onorariul la maximul acordat, adică 5.000 de euro pe săptămână. Duelul cu Otniela Sandu a trimis-o pe controversata brunetă acasă, în vila ei luxoasă din Pipera. După ce şi-a îmbrăţişat copiii, Brighi a ”aterizat” direct la spaţiul de joacă din Aviţiei, ”Magic Castle”, dar şi la magazinul cu haine de firmă pe care îl deţine în mall Băneasa.

Brigitte se ocupă de mai multe businessuri, printre care și un loc de joacă
Brigitte se ocupă de mai multe businessuri, printre care și un loc de joacă

Dacă despre magazin spune că a falimentat cât a lipsit ea, se pare că locul de joacă merge brici. De aceea, s-a focusat pe această afacere profitabilă. Îmbrăcată sexy, pe tocuri de 10 cm, bruneta a făcut legea printre angajaţi. I-a pus la treabă şi i-a supravegheat cu ”biciul”, cum s-ar spune. Veleităţile de afaceristă ale lui Brigitte sunt de necontestat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net