Cele mai sexy prezentatoare au lăsat ”Știrile” pentru afaceri și bine au făcut!

Ultima actualizare:

    Oana Frigescu, Anca Serea și Geanina Ilieș au renunțat la televiziunefoto: arhiva Click!
Oana Frigescu, Anca Serea și Geanina Ilieș au renunțat la televiziunefoto: arhiva Click!

Pe Geanina Ilieș, Oana Frigescu și Anca Serea nu le mai vezi de mult la pupitrul de știri. Cele mai sexy prezentatoare de știri de la noi s-au reorientat profesional și se pare că schimbarea a fost de bun augur.

După șase ani de știri, fosta prezentatoarea a Observatorului de la Antena 1, Geanina Ilieș (32 de ani) a părăsit trustul în august 2016. În prezent se ocupă de propriul salon de bronzare situat în nordul Bucureștiului, o afacere pe care o deține de aproximativ doi ani de zile. Îi merge foarte bine financiar, motiv pentru care s-a extins, așa că femeile nu mai merg acolo doar pentru a se bronza, ci și pentru manichiură, pedichiură și alte servicii cosmetice. Geanina nu câștigă însă doar din acest business, ci și din frumusețe. Vedeta a semnat un contract cu L’Oréal, care i-a rotunjit veniturile cu câteva mii de euro.

Oana Frigescu, afaceri cu bijuterii creație proprie

Și Oana Frigescu (35 de ani) a renunțat la știrile Antenei 1 în urmă cu trei ani. Ea a ales inițial să se dedice fiicei sale Maria, însă anul trecut și-a deschis o mică afacere cu bijuterii, mai precis cu brățări făcute chiar de ea. Bruneta merge pe la toate târgurile de bijuterii, iar toamna trecută a avut un stand și într-un mall din Capitală.

Anca Serea dansează și câștigă admirația publicului

Anca Serea (36 de ani) nu mai prezintă știrile sportive la Prima Tv. De ceva vreme, bruneta nu a mai fost văzută la pupitrul ”Focus Sport”. În schimb, ea poate fi admirată și votată la Pro Tv, în show-ul ”Uite cine dansează”. Vedeta câștigă însă și din numeroasele contracte pe care le are cu saloanele de înfrumusețare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net