Cele mai șocante declarații ale Oanei Zăvoranu: «Mă plimbam cu cuțitul prin casă, nu știam ce e cu mine»


    Oana Zăvoranu a declarat că era pe punctul de a-și ucide soțul
Oana Zăvoranu a declarat că era pe punctul de a-și ucide soțul

Oana Zăvoranu a făcut cele mai șocante declarații de până acum și a vorbit despre momentele în care simțea că făcea ceva care nu era corect față de Dumnezeu. Vedeta a povestit cu lux de amânunte cum simțea că nu mai era ea cea care-și controla trupul și cum era să-și ucidă soțul.

Oana Zăvoranu a povestit în cadrul unei emisiuni tv cum a cheltuit toți banii de la mama ei care a decedat. Vedeta a explicat că ar fi făcut pact cu Diavolul după ce i-a murit pisica, iar acest lucru a devastat-o cumplit, recurgând la metode necreștine."Am avut un derapaj și mi-am indus că sunt fata lui Lucifer că nu mă înțelegea nici mama, nimeni. Am dat toate icoanele, pe stilul lui Lucifer, fiul izgonit. Casa mea era neagră. Mi-a fost greu, eu trăiam în acea întunecime, am făcut pactul cu Diavolul, mi-am scris numele cu sânge, am crezut că m-a abandonat Dumnezeu. M-am dus de urgență la spital că îmi era rău. M-a bufnit plânsul în timp ce mă îmbrăcau. Când mă băgau în ambulanță am zis Doamne, iartă-mă pentru ce am făcut. Am promis că schimb toată casa. Eram satanistă, nu făceam sacrificii de animale pentru că sunt iubitoare. M-am autodistrus, știu ce înseamnă să auzi voci. Era să îl omor pe Alex, m-am uitat pe camerele de supraveghere, mă plimbam cu cuțitul prin casă, nu știam ce e cu mine. Eram o persoană posedată, a doua zi nu îmi aduceam aminte nimic.  Moartea lui Marty m-a devastat.", a povestit Oana Zăvoranu, la Răi Da Buni.

simeon stalpnicul png

"Era să nu mai primesc nimic, ea și-a dat seama că se întâmplă ceva la firmă. Avea niște asociați care au făcut o firmă fantomă. Nu avea bani pentru că toți banii se duceau în acel offshore, eu cu greu am reușit să pun mâna pe ceva. Aveam bani puși departe ca să deschid succesiunea, altfel se ducea averea la Gigicu. Taxa de timbru a fost 35.000 de euro la notar. Tu dacă nu ai bani ca să accepți succesiunea rămâi cu nimic. Am reușit, cu umilințe și răni sufletești, am rămas cu 1.175.000 de euro. Banii aștia i-am investit 400.000 în renovarea apartamentului, care era negru înainte. Am schimbat absolut totul. Mi-am cumpărat o mașină am investit 400.000 de euro în parfum, care este un real succes și am băgat 1.100.000 în clinică, care a început să producă. Sunt pe punctul de a-mi tripla averea, am momente în care cred că acei bani sunt blestemați. Am învățat să mă controlez mult mai mult, am rămas același copil, dar acum sunt cu ochii mult mai deschiși", a mărturisit Oana Zăvoranu. 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg