Cele mai urmărite clipuri pe YouTube au strâns 19 milioane de vizualizări în câteva zile. Cine sunt Nikolas, Abi și Jador

Ultima actualizare:

    Videoclipul lui Abi Talent, ”Câinele meu”, este primul zilele acestea în trending pe YouTube
Videoclipul lui Abi Talent, ”Câinele meu”, este primul zilele acestea în trending pe YouTube

Bătălia cântăreților pentru a fi în trending pe YouTube este mare. Artiști celebri cu voci și melodii cu pontențial nu reușesc de multe ori să ajungă în topul virtual. De ce? Pentru că tineri cu cântece simple, dar care au un public numeros în rândul adolescenților, ajung să aibă milioane de vizualizări. Cele mai urmărite clipuri pe YouTube au strâns 19 milioane de vizualizări în câteva zile și sunt cântate de Abi, Lino de Aur, Nikolas și Jador.

”Viața mea, de-acum ești zdreanța mea. Îmi bat joc de tine cum vrea inimioara mea!” Așa sună primele versuri ale melodiei  ”Câinele meu”, cântată de Abi. E numărul unu în trending pe YouTube, pentru că în doar cinci zile a strâns aproape 5,2 milioane de vizualizări.

Este urmată de ”Arde-mă Baby”, a lui Alex Velea și Jador și este o combinație între dance și manele. A zguduit internetul!

Într-o săptămână, a fost ascultată de peste 7 milioane de ori. Generația adolescenților îl ține în top și pe Lino de Aur cu melodia Diss Abi.

Și este practic un atac la adresa lui Abi. ”L-au dat în gât pe Pușcoi, ești un gunoi. N-ai dreptul să vorbești de noi, ești un gherțoi. Ești prost Abi sau prost Abi. Ai pierdut din start, ștergem cu tine pe jos”.

Cu genul acesta de versuri, băiatul de aur al rap-ului a strâns din 24 mai și până acum peste 2,1 milioane de vizualizări. Urmează în topul YouTube trei manele: ”Te așteaptă în ușă bagajul”, a lui  Nikolas, ”Inimă nu plânge”, semnată Nikolas și Jador și ”Artileria”, cântată de Dani Mocanu și Costi. Fiecare are peste 1-2 milioane de vizualizări.

Toate cele șase melodii au strâns săpămâna aceasa pe canalul de YouTube aproape 19 milioane de accesări, cât populația României.

Dar cine sunt băieții care au ajuns atât de populari cu melodiile lor în mediul online.

Cine este Lino Golden

Lino de Aur (Golden), pe numele său adevărat Radu Cârstea, 22 de ani, a studiat violoncelul, influențat de tatăl lui. Este din Brașov, iar cel care a crezut în talentul său a fost Alex Velea. Lino abordează hip-hop-ul și scoate hit după hit.

Lino Golden, un alt puști care domină zona de YouTube cu melodiile sale
Lino Golden, un alt puști care domină zona de YouTube cu melodiile sale

Traseul său muzical a început la 6 ani, când a descoperit violoncelul, a continuat apoi cu lecțiile de pian și a culminat, la 13 ani, cu apetența pentru muzică rap, gen muzical pentru care a scris numeroase piese.

În prezent, Lino Golden produce și compune piese, în panoplia sa numărându-se “Fane Spoitoru feat Keed”, “Panamera”, “Sus ca Jordan”, “Maceta”, “Fifa”, “N-am văzut că tine” (feat Alex Velea).

“Panamera” a devenit un adevărat fenomen în muzica românească atingând deja peste 38 milioane de vizualizări pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară. Lino Golden face parte din echipa Golden Boy Society, înființată de Alex Velea.

Cine este Abi Talent

Abi Talent a rupt topurile industriei muzicale din România. La doar 18 ani, tânărul a cucerit inimile fanilor din întreaga România.

Deși a fost blamat de-a lungul timpului pentru stilul muzical abordat, el se mândrește cu reușitele sale și cu banii pe care îi câștigă din concerte.

Și nu degeaba se consideră cea mai în vogă vedetă de la noi din țară. Alberto, pe numele lui real, este unul dintre cele mai influente persoane din România, astfel că, pozele publicate strâng sute de mii de like-uri.

Una dintre fotografiile lui a depășit recordul de aprecieri pe Instagram în România. Tânărul aspirant la o viață de artist a mărturisit că, deși are doar 8 clase, simte că ar fi terminat 14 facultăți, și mai în glumă, mai în serios, pretinde că ar studia medicina.

Familia lui este foarte mândră de succesul lui, și, din spusele lui, aceștia l-ar încuraja să continue acest stil de muzică care este destul de vuglar.

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-i las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred...în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac”, a povestit el, pentru „Star Magazin”.

Abi a devenit cunoscut în 2017, atunci când a scos o piesă cu titlul ”Papuci Gucci”, melodie care a strâns foarte multe critici, însă în același timp, vizualizările de pe YouTube l-au făcut să continue să cânte.

Din acel punct, Abi Talent a devenit un nume foarte cunoscut în industria din România, și a strâns mii de urmăritori pe rețelele de socializare, iar în topurile de YouTube, el este mereu pe primul loc.

Cine este Jador

Jador (26 de ani) nu este doar unul dintre cei mai iubiţi concurenţi din casa ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, ci şi un cântăreţ apreciat. Cântăreţul a fost remarcat de Florin Bamboo, un impresar cunoscut în lumea maneliştilor.

Jador cântă manele și a devenit celebru la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D
Jador cântă manele și a devenit celebru la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D

În trecut, el a fost managerul lui Florin Salam, atunci când artistul venea să cânte în cluburile din Peninsula Iberică.

Fanii emisiunii matrimoniale au apreciat întotdeauna sinceritatea lui Jodor, concurentul cel mai bine cotat al show-ului.

El a reușit să-şi facă mulţi simpatizanţi, fiind un bărbat carismatic. Astfel că nu a fost greu ca piesele lui să intre în top. Și ultima colobare pe care o are cu Alex Velea i-a adus succes.

Cine este Nikolas Sax

Nikolas Sax este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din noul val, un succes uriaș când vine vorba de vizualizări în YouTube. Și lui, mare parte a popularității se datorează concurenților de la ”Puterea Dragostei”.

Nikolas Sax ocupă locurile 4 și 5 în trending pe YouTube cu două manele
Nikolas Sax ocupă locurile 4 și 5 în trending pe YouTube cu două manele

Nikolas Sax a cântat cu Jador, dar și cu Hamude, iar Bogdan Mocanu a dansat, adeseori, la evenimente pentru el. Nikolas Sax a reușit, de altfel, să ajungă în fruntea topului YouTube de mai multe ori.

Cum ajungi în trending pe YouTube

YouTube listează zilnic un top al celor mai populare clipuri video care sunt vizionate în România de către utilizatori. Fie prin intermediul aplicației pentru telefoane mobile, fie prin website.

YouTube stabilește ierarhia în funcție de vizualizările și like-urile pe care le înregistrează clipurile video. YouTube nu ține cont de genul de clipuri, de stilul abordat de cântăreți, însă, cele mai multe aflate în trending sunt manele.

”Dintre numeroasele videoclipuri noi extraordinare de pe YouTube, într-o anumită zi, trending-ul poate afișa doar un număr limitat. În secțiunea Tendințe, ne propunem să scoatem în evidență videoclipuri care: sunt interesante pentru o gamă largă de spectatori, nu sunt înșelătoare, aparent senzaționale sau de o calitate discutabilă, surprind varietatea de noutăți de pe YouTube și din lume, prezintă o diversitate de creatori, în mod ideal, sunt surprinzătoare sau originale. Secțiunea Tendințe are scopul de a găsi un echilibru între aspectele de mai sus. De aceea, ia în considerare mulți factori, inclusiv numărul de vizionări, cât de repede generează videoclipul vizionări (adică „temperatura”), de unde provin spectatorii, inclusiv din afara YouTube, când a fost postat videoclipul Combinăm aceste semnale pentru a genera o listă cu videoclipuri care prezintă ce se întâmplă pe YouTube. Dorim ca acestea să fie relevante pentru spectatori și să reflecte conținutul de pe platformă. Prin urmare, videoclipul cu numărul cel mai ridicat de vizionări într-o anumită zi poate să nu fie pe primul loc în Tendințe. În plus, videoclipurile cu mai multe vizionări pot fi afișate sub videoclipuri cu mai puține vizionări”, explică cei de la YouTube.

image
image
image
image
image
image
dinu maxer instagram jpg
Kevin Costner și Morgan Freeman jpg
BARBIE jpg
Carmen Grebenişan jpg
harry și meghan jpeg
dorian si zanni jpg