Celentano, cadou superb de ziua lui! A fost nominalizat la Premiile Gopo

simeon stalpnicul png
Celentano este unul dintre cele mai iubite personaje din ”Las Fierbinți”foto: PRO Tv

Adrian Văncică, cel care dă viaţă celebrului personaj din Las Fierbinţi, face comedie de când se ştie. Actorul a împlinit 41 de ani duminică (18 martie) şi a primul un adevărat cadou. Interpretul lui Celentano a fost nominalizat la Premiile Gopo pentru cel ma din bun rol secundar din filmul "Ultima zi".

Adrian Văncică a fost nominalizat anul acesta la Premiile Gopo, pentru cel mai bun rol secundar din filmul “Ultima zi”. El se va “bate” pentru acest premiu cu colegul său din “Las Fierbinţi”, Gheorghe Ifrim, care e nominalizat pentru filmul “Aniversarea!, cu Emanuel Pârvu tot din “Aniversarea”, Ali Amir din “Un pas în urma serafimilor” şi Ilie Dumitrescu jr. din acelaşi film. Câştigătorul va fi desmnat la 27 martie, la Teatrul Naţional. 

Cum arăta Adrian Văncică în State de România 

Actorul nu s-a remarcat cu rolul lui Celentano. Pentru cei ce nu ştiu, în 2009, Adrian Văncică a jucat în serialul „State de România”. Atunci a primit rolul lui Anton Văcărescu din serialul de comedie, care a fost o continuare a aventurilor din „Inimă de ţigan”. Pe atunci actorul arăta puţin diferit.

[[{"fid":"3012913","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"adrian vancica state de romania","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Adrian Văncică, mai slab, în 2009","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"alt":"adrian vancica state de romania","title":"Adrian Văncică, mai slab, în 2009","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Despre personajul său de atunci, actorul spunea că Toni e cam afemeiat şi dornic de putere şi funcţii. "E subalternul clasic: îi e fidel şefului până când îl prinde pe picior greşit şi îl faultează. E şi un tip cu umor, cam plictisit de lucrurile pe care unii le consideră serioase, bea bine, mănâcă bine… Se descurcă. Are coloană vertebrală foarte, foarte flexibilă şi prin urmare aproape întotdeauna cade in picioare. E medic veterinar şi consilier la primarie”, declara el.

Pe Adrian Văncică îl vedeţi în “Las Fierbinţi”, marţi şi joi la Pro TV dar şi pe marele ecrane în “Scurtcircuit”. 

Dorian Popa
FotoJet jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (1) jpg
image png
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg