Celia se retrage din muzică! Artista e însărcinată în cinci luni: "Nu-mi mai găsesc locul”

Ultima actualizare:

    Celia este însărcinată în luna a cinceafoto: arhivă personală
Celia este însărcinată în luna a cinceafoto: arhivă personală

La 37 de ani, Celia a luat o decizie care-i va schimba total viața! Cântăreața tocmai a anunțat că se retrage din muzică, după o carieră de succes. Artista este însărcinată în cinci luni și se va dedica exclusiv vieții de mămică!

Pandemia, dar și sarcina, au determinat-o pe Celia să renunțe definitiv la careira ei în muzică! Celia urmează să devină mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Artista se chinuie de foarte mult timp să aducă pe lume un al doilea copil. În trecut, solista a pierdut două sarcini, ceea ce a afectat-o profund. Acum cântăreața intenționează să se retragă din muzică și să se ocupe doar de creșterea copiilor.


    Celia și frumoasa ei familiefoto: Facebook
Celia și frumoasa ei familiefoto: Facebook

"Simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât"

„Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a povestit artista, în cadrul podcast-ului „Viața Vedetelor”.

Celia a pierdut două sarcini

Celia urmează să nască anul viitor o fetiță. Artista nu s-a hotărât însă ce nume va purta bebelușa. Solista a trecut prin momente crunte după ce a pierdut nu mai puțin de două sarcini. S-a confruntat la acel moment și cu depresia. „Suntem și am fost extrem de fericiți, e o mare binecuvântare, mai ales când se întâmplă după ce pierzi aproape de tot speranța că mai e posibil să vină pe lume un nou suflețel. E clar că al doilea copil e o mare binecuvântare pentru că ni l-am dorit de mulți ani, îmi pare minunat și faptul că avem un băiat și o fetiță, Angelo va avea mereu grijă de surioara lui și voi fi mai liniștită în perioada adolescenței ei, cu gândul că e fratele ei aproape, el fiind cu șapte ani și ceva mai mare decât ea. Viitorul sună bine!”, a mai spus Celia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net