Cercetat pentru sex cu minore, liderul DJ Project a fost abandonat de colegii de trupă

image
Colegii de trupă ai lui Gino Manzotii, Max şi Adela Popescu, nu s-au grăbit să îl apere în faţa altoraFoto: Arhiva personală

Gino Manzotti, liderul trupei DJ Project, este cercetat sub control judiciar de procurorii DIICOT Timişoara într-un dosar de prostituţie cu minore şi şantaj. Vestea a ajuns şi la urechile colegilor de trupă, Adela Popescu şi Max, care însă au declarat că nu ştiu prea multe şi că relaţiile dintre ei s-au răcit.

Gino Manzotti este unul dintre oamenii cercetaţi într-un dosar de amploare, în care avocaţi, medici şi chiar un judecător sunt acuzaţi că au apelat la serviciile sexuale ale unor eleve minore, racolate de la licee din Timişoara.

Colegul de trupa al lui Gino, Max, a declarat că el a aflat din presă întreaga poveste şi că nu ştie mai multe. 

"Am aflat din presă. N-am reuşit să vorbesc cu Gino. Ştiu doar că s-a dus la DIICOT. El, la fel ca mine şi toţi artiştii, ne punem târziu în pat şi ne trezim la fel de târziu. De trei ani m-am mutat de la Bucureşti, iar el stă în Timişoara. Ne vedem la concerte, în studio şi mai vorbim la telefon, dar nu prea stăm împreună. Mai mult nu ştiu”, a spus Max pentru ziarulring.ro. 

Şi Adela Popescu a fost săracă în declaraţii: "În ultima perioadă am avut foarte puţine concerte alături de DJ Project. În ultimul an m-am axat pe proiectele mele de teatru, muzică şi on-line". 

Apropiaţi ai lui Gino nu cred însă că liderul DJ Project ar fi implicat în aşa ceva: "El tot timpul a avut gagicuţe, e genul care se înconjoară de multe femei frumoase”. Potrivit aceloraşi surse, Max a fost cel care l-a trezit, ieri, pe Gino, sunându-l încontinuu, iar Gino i-a spus că se va duce singur la poliţie. "În momentul percheziţiei, Gino nu se afla la adresa din buletin”, au precizat sursele.

Gino Manzotti a recunoscut că e prieten cu Paul Mânz

Peste 40 de eleve de la mai multe şcoli de renume din Timişoara au fost racolate şi exploatate de o grupare care s-a specializat în orgii sexuale cu minore pentru clienţii cu bani.  Capul reţelei era interlopul Paul Mânz, care agăţa fete între 15 şi 17 ani de pe Facebook sau din cluburi. El cere clienţilor cel puţin 200 de euro pentru o partidă de sex şi preţurile creşteau cu cât fata era mai mică. Mai mult, se organizau orgii sexuale, unde clienţii plăteau şi 5.000 de euro pentru a participa. 

Gino a fost mers joi (18 iunie) la sediul DIICOT Timişoara, unde a recunoscut că îl ştie pe Mânz de 16 ani şi că sunt prieteni. Mai mult, el a recunoscut că a participat la petreceri, dar că fetele nu erau minore. ”Erau câteva fete, dar nu erau minore. Nu am făcut parte din grupare. Paul a venit cu multe fete, dar nu special pentru mine. Ştiam că Paul mai prosteşte fete, dar nu pe bani. Eu nu cred că făcea chestiile de care e bănuit, mai ales pe bani”, a declarat Manzotti la intrarea la audieri.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg