Cezara Dafinescu, pe patul de spital de ziua ei! Actriţa a suferit o intervenţie chirurgicală

Ultima actualizare:

    Actriţa împlineşte 67 de anifoto: arhiva personală
Actriţa împlineşte 67 de anifoto: arhiva personală

Aniversare tristă pentru Cezara Dafinescu! Astăzi (4 august), de ziua ei, actriţa e nevoită să primească florile şi urările pe patul de spital, după o intervenţie chirurgicală dificilă. Cezara Dafinescu s-a internat săptămâna trecută la Spitalul Universitar din Capitală pentru a i se monta o proteză la şold.

Operaţia a decurs fără complicaţii, iar artista se recuperează sub supravegherea medicilor, scrie www.ziarulring.ro. Cezara Dafinescu se confruntă cu probleme la şold de mai multă vreme şi, după numeroase tratamente neinvazive fără efectul scontat, a ajuns la bisturiu din cauza durerilor insuportabile.

"Nu e nimic grav, acum mă simt bine şi mă recuperez. Admiratorii mei nu trebuie să fie îngrijoraţi. Această intervenţie chirurgicală nu-mi va afecta capacitatea de a urca pe scenă, iar în toamnă le promit că voi reveni într-o piesă de teatru inedită”, a declarat, pentru "ring”, actriţa. 

Departe de grădina sa plină cu flori şi de patrupezii care îi sunt zilnic aproape de suflet, Cezara Dafinescu recunoaşte că nu-i mai face plăcere să-şi sărbătorească ziua de naştere cu fast. "E posibil să mă externeze chiar în următoarele zile. Sunt optimistă şi singurul aspect care contează e că sunt bine. Restul nu mai are importanţă. Aniversarea e, de obicei, o zi pe care ţi-o petreci cu prietenii, dar, de la o anumită vârstă - după 30 de ani, în general -, nu-ţi mai face plăcere să o serbezi ca atare, ci ca pe o întâlnire. Va fi o zi în care mă văd cu prietenii, gândim bine, ne iubim şi trecem mai departe”, a mărturisit celebra actriţă care marţi, 4 august, a împlinit 67 de ani.  

Ion Dichiseanu, operat în 2014

Exact acum un an, maestrul Ion Dichiseanu (81 de ani) se confrunta cu aceeaşi problemă la şold şi era operat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila”, din Capitală.

Ion Dichiseanu a fost operat la şold în urmă cu un an
Ion Dichiseanu a fost operat la şold în urmă cu un an

"Acum n-am nimic faţă de alte întâmplări mai grave... Am păţit mai multe căderi de-astea pe platourile de filmare şi în spectacole, care s-au lăsat cu coaste rupte şi fracturi la gleznă”, povestea atunci actorul. Dichiseanu s-a refăcut complet şi a revenit pe scenă la câteva luni de la montarea protezei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net