Cezara Dafinescu, secretul longevității sale profesionale! Actrița ne-a spus totul

#Exclusiv Click!

Cezara Dafinescu (74 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cu o carieră artistică impresionantă în spate, care slujește de ani de zile scena teatrului românesc. Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit cum a reușit să se mențină, ani la rând, mereu, în prima linie, atunci când a venit vorba de cariera sa profesională.

Cezara Dafinescu este și a fost una dintre cele mai iubite actrițe de teatru, film și televiziune din România! Vedeta a fost mereu impecabilă, îmbrăcată la patru ace, atunci când a apărut pe scenă, în fața fanilor sau în lumina reflectoarelor.

„Nu m-am considerat niciodată o femeie frumoasă. Frmusețea mea poate este prin simplu fapt că nu am operații estetice, sunt naturală. Fiind o femeie în zodia leu nu sunt genul de persoană căreia îi plac lucrurile false.

Mai toată viața mea am mâncat doar fructe și legume naturale. Țin minte că atunci când mergeam la familia mea, la țară, rupeam legume și fructe și le mâncam. Plus că îmi place să port haine din bumbac, nu sintetice. Hainele din bumbac se așează și altfel pe corp. Poate de asta am fost mereu fresh”, a spus, pentru Click!, Cezara Dafinescu, care ne-a dat și de înțeles cât de mult își iubește meseria și așteaptă să revină în fața publicului așa cum o făcea frecvent înainte de a ieși la pensie:

„Pe scenă momentan nu știu când revin. Aștept răspunsurile oficiale de la directorii de la teatru. Avem deja pregătită piesa “Jumătatea mea, bărbatul” și aștept cu sufletul la gură să o joc prin țară. Momentan teatrul stă în așteptare, dar am alte evenimente și proiecte pe care trebuie să le onorez”, a adăugat artista.

Cezara Dafinescu, satisfacții profesionale

Celebra actriță a fost apreciată mereu de cei din jur datorită ambiției de care a dat dovată pe plan prfesional. Așa că acum culege roadele muncii sale!

„Cea mai mare realizare a mea în viață este atunci când merg pe stradă și oamenii mă opresc și vor să stea de vorbă cu mine sau să facă poze. Plus că și voi, jurnaliștii mă sunați, asta mă bucură mult. Înseamnă că nu am muncit în zadar o viață întreagă. Am jucat, în cariera mea, până acum, în peste 40 de filme și peste 80 de piese de teatru.

A fost ceva tare frumos, mi-am iubit și îmi iubesc meseria în continuare. Să știi că uneori am momente de nostalgie și de dor la timpurile apuse. De exemplu, mă gândesc la anii copilăriei mele, la familia mea. Eu am crescut într-o familie mare și numeroasă, a fost ceva deosebit”, a mai spus Cezara Dafinescu pentru Click!

Încercată de viață

Chiar dacă afișează mereu un zâmbet și o imagine impecabilă, de fiecare dată când apare în public, Cezara Dafinescu a trecut de multe ori prin greutăți în viață. În anul 2015, medicii au diagnosticat-o cu hernie de disc L5-S1 Coxartroza bilaterală, așa că de atunci aceasta a fost nevoită să treacă prin trei intervenții chirurgicale la picior, totul din cauza unei proteze montată greșit.

„Piciorul este bine acum, mulțumesc lui Dumnezeu! Am atât de multe operații la el, săracul! În prezent sunt în recuperare, merg de trei ori pe săptămână la recuperare, plus că mai fac și acasă recuperare singură, nu pot să stau o clipă pentru că eu sunt o fire sportivă”, a conchis pentru Click!, Cezara Dafinescu.

Click! spune

Cezara Dafinescu este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din România. Artista și-a făcut debutul carierei sale în filmul „Explozia” după care a reușit să fie aleasă să joace în multe producții cinematrografice și nu doar de către producători și regizori.

De asemenea, timp de 23 de ani a fost căsătorită cu actorul George Motoi de care a divorțat, apoi s-a recăsătorit cu omul de afaceri Gelu Fronea și care a decedat în 2003.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net