Chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu, primele declara╚Ťii despre iubita lui: "Nu pot sta singur cuc"

23 decembrie 2020
image
Chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescufoto: Facebook

Nu ├«i st─â ├«n fire, dar din c├ónd ├«n c├ónd C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu face ╚Öi dezv─âluiri despre via╚Ťa privat─â. ├Än cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, celebrul buc─âtar a dezv─âluit c─â este ├«ntr-o rela╚Ťie ╚Öi a oferit c├óteva detalii despre domni╚Öoara care i-a furat inima.

Juratul de la ÔÇ×Chefi la Cu╚ŤiteÔÇŁ (Antena 1) a ╚Ťinut s─â precizeze c─â ├«n ciuda faptului c─â a fost etichetat drept un cuceritor, ├«ntotdeauna a ├«ncercat s─â ├«╚Öi ╚Ťin─â rela╚Ťiile amoroase departe de ochii lumii. Acum a recunoscut c─â nu este singur ╚Öi a f─âcut ╚Öi c├óteva declara╚Ťii despre ceast─â rela╚Ťie. ÔÇ×Sunt foarte indisponibil. Niciodat─â nu m-am afi╚Öat. Pentru c─â nu ├«mi place s─â aduc via╚Ťa personal─â la TV. Ur─âsc astea la televizor. M─â ╚Ťin ╚Öi eu cu fetele de m├ón─â, sunt un om normal. Am ╚Öi eu o iubit─â c─â nu pot sta singur cuc. ├Än momentul de fa╚Ť─â am o rela╚ŤieÔÇŁ, a spus C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu pentru Antena Stars.

Cea mai lung─â rela╚Ťie a lui a durat 5 ani

Celebrul buc─âtar a m─ârturisit c─â rela╚Ťia pe care o are actualmente este destul de serioas─â, dar a recunoscut c─â nu se consider─â un "as" ├«n acest domeniu: iubirea. Chef C─ât─âlin a spus c─â cea mai lung─â rela╚Ťie a sa a fost de cinci ani, ├«ns─â s-a terminat, ├«n cele din urm─â, din cauza lui.

ÔÇ×De fiecare dat─â e ceva serios. C─â nu duci ceva neserios ├«n cas─â. Nu sunt de foarte mult timp. Ce e drept, la rela╚Ťii nu am fost bun niciodat─â, pentru c─â m─â sperie. C├ónd v─âd ceva care nu este ├«n regul─â, dispar imediat. Cea mai lung─â rela╚Ťie a vie╚Ťii mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis c─â tu c├ónd erai ├«n─âuntru, erai de mult plecat. ╚śi-a dat fata seama c─â eu dac─â am prins o chestie care nu ├«╚Ťi place fug. Eu sunt un ve╚Önic ├«ndr─âgostit. Nu ├«mi trece niciodat─âÔÇŁ, a mai spus juratul de la ÔÇťChefi la Cu╚ŤiteÔÇŁ pentru Antena Stars.

Citește și:

EXCLUSIV Ce opera╚Ťie estetic─â ╚Öi-a f─âcut C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu. Nu mai arat─â deloc a╚Öa cum l-ai v─âzut ├«n finala "Chefi la cu╚Ťite"

Pozează în bărbat singur, dar are iubită? Cătălin Scărlătescu, surprins alături de o brunetă

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg