Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre iubita lui: "Nu pot sta singur cuc"

23 decembrie 2020
article img
Chef Cătălin Scărlătescufoto: Facebook

Nu îi stă în fire, dar din când în când Cătălin Scărlătescu face și dezvăluiri despre viața privată. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, celebrul bucătar a dezvăluit că este într-o relație și a oferit câteva detalii despre domnișoara care i-a furat inima.

Juratul de la „Chefi la Cuțite” (Antena 1) a ținut să precizeze că în ciuda faptului că a fost etichetat drept un cuceritor, întotdeauna a încercat să își țină relațiile amoroase departe de ochii lumii. Acum a recunoscut că nu este singur și a făcut și câteva declarații despre ceastă relație. „Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Pentru că nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

Cea mai lungă relație a lui a durat 5 ani

Celebrul bucătar a mărturisit că relația pe care o are actualmente este destul de serioasă, dar a recunoscut că nu se consideră un "as" în acest domeniu: iubirea. Chef Cătălin a spus că cea mai lungă relație a sa a fost de cinci ani, însă s-a terminat, în cele din urmă, din cauza lui.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu sunt de foarte mult timp. Ce e drept, la relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Și-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai spus juratul de la “Chefi la Cuțite” pentru Antena Stars.

Citește și:

EXCLUSIV Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Scărlătescu. Nu mai arată deloc așa cum l-ai văzut în finala "Chefi la cuțite"

Pozează în bărbat singur, dar are iubită? Cătălin Scărlătescu, surprins alături de o brunetă