Chef Florin Dumitrescu a reinventat 60 de rețete: „Bucătăria românească are multe de spus"

image
Chef Dumitrescu vă învață să gătiți româneşte

Pe 2 septembrie, chef Florin Dumitrescu (52 de ani) lansează a doua lui carte de bucate, „Românește. Punct și de la capăt”, marcând o dublă premieră pentru gastronomia autohtonă.

E prima oară când un chef publică o carte despre bucătăria românească modernă, dar și prima oară când un chef cu 3 stele Michelin semnează prefața pentru o carte a unui autor de pe plaiurile noastre. Cartea despre aperitive, ciorbe, feluri principale și deserturi va fi disponibilă pentru două luni exclusiv într-un lanț de supermarketuri.

Florin Dumitrescu prezintă în noua lui carte peste 60 de rețete românești culese din toată țara și adaptate la vremurile moderne. „Bucătăria românească are multe de spus și o prezentăm lumii într-o nouă formă. Oricine gătește acasă poate păstra gustul autentic al preparatelor noastre”, a spus chef Florin Dumitrescu. 

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
FotoJet jpg
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
Charlene de Monaco
Ceremonia depunerii jurământului de investitură a ministrului Educației Ligia Deca la Palatul Cotroceni FOTO Inquam Photos Octav Ganea (4) jpg
control rutier foto politia romana
image
image
image
image
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
david pușcaș PNG
Paula și Leo Iorga
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas