Chef Florin Dumitrescu a reinventat 60 de rețete: „Bucătăria românească are multe de spus"
Pe 2 septembrie, chef Florin Dumitrescu (52 de ani) lansează a doua lui carte de bucate, „Românește. Punct și de la capăt”, marcând o dublă premieră pentru gastronomia autohtonă.
E prima oară când un chef publică o carte despre bucătăria românească modernă, dar și prima oară când un chef cu 3 stele Michelin semnează prefața pentru o carte a unui autor de pe plaiurile noastre. Cartea despre aperitive, ciorbe, feluri principale și deserturi va fi disponibilă pentru două luni exclusiv într-un lanț de supermarketuri.
Florin Dumitrescu prezintă în noua lui carte peste 60 de rețete românești culese din toată țara și adaptate la vremurile moderne. „Bucătăria românească are multe de spus și o prezentăm lumii într-o nouă formă. Oricine gătește acasă poate păstra gustul autentic al preparatelor noastre”, a spus chef Florin Dumitrescu.