Chef Florin Dumitrescu, rețeta unei familii fericite: «Cel mai important este să știi să le calibrezi»

Ultima actualizare:

    Florin Dumitrescu a găsit rețeta perfectă pentru o familie fericită
Florin Dumitrescu a găsit rețeta perfectă pentru o familie fericită

Florin Dumitrescu are grijă să petreacă mult timp alături de familia lui de care este absolut mândru și pe care o iubește din toată inima. Celebrul Chef a mărturisit că cele mai frumoase momente din timpul zilei sunt acelea când ajunge acasă și își vede familia care îi dă multă energie.

Florin Dumitrescu a mărturisit că după 4 ani de căsnicie, viața lui s-a schimbat complet și a devenit omul la care visa dintotdeauna să ajungă. “Fericirea și succesul merg mână în mână, dar cel mai important este să știi să le calibrezi. Eu mă simt un om de succes și unul foarte fericit. Sunt mulțumit cu ceea ce am și îmi doresc să îmi cresc copiii în așa măsură încât peste zece, sau douăzeci de ani..să își aducă aminte cu drag de copilăria frumoasă pe care au avut-o”, a declarat el.

Apariția celor două fetițe în viața lor este o bucurie foarte mare pentru cei doi soți, iar Florin Dumitrescu a mărturisit că familia lor este acum întregită. “Apariția copiilor nu a făcut decât să ne unească și mai mult. Ne-a dat un sens, un obiectiv mult mai complex. Dacă înainte scopul era să descoperim lumea împreună, acum este mare mare de atât. O putem descoperi în patru și este cu mult mai frumos!”, a mai declarat el.


    Florin Dumitrescu gătește alături de cele două fetițe ale sale
Florin Dumitrescu gătește alături de cele două fetițe ale sale

Florin Dumitrescu are grjiă ca acasă să întreprindă activități în care să fie implicați toți. “Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao și făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiți, sau curățăm usturoi. Lucrăm ca o echipă”, a conchis el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net