Chef Florin Dumitrescu, un romantic incurabil! Ce surpriză i-a făcut soției la aniversarea a șapte ani de la nuntă


    Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, sărbătoresc 7 ani de la nuntăSursă foto: Arhivă personală
Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, sărbătoresc 7 ani de la nuntăSursă foto: Arhivă personală

Chef Florin Dumitrescu nu ezită să își exprime public dragostea pe care o poartă celei care i-a devenit soție în anul 2014. Așadar, nici în ziua în care au sărbătorit 7 ani de la cununia religioasă nu a făcut o excepție. Iată cum a surprins-o Florin Dumitrescu pe Cristina!

Florin Dumitrescu şi soţia lui, Cristina Sima, s-au cunoscut în restaurantul unde celebrul chef lucra. Ea venise să deguste un nou fel de mâncare, iar o banală întrevedere în interes de serviciu s-a transformat ulterior într-o poveste de dragoste.

Deși au trecut șapte ani de la căsătorie, chef Florin Dumitrescu continuă să o surprindă plăcut pe Cristina și nu ratează nicio ocazie de a-i declara public dragostea.

Luni, 7 iunie, cei doi au împlinit 7 ani de la cununia religioasă, iar chef Florin Dumitrescu a distribuit pe pagina personală de Instagram o fotografie din ziua nunții, însoțită de un mesaj simplu, dar plin de emoție.

 „Astăzi sărbătorim. 7 ani. @cristinasimadumitrescu te iubesc", a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Se pare că surprizele nu s-au limitat totuși la acest gest, ci carsmaticul chef i-ar fi cântat soției la pian una dintre melodiile lor preferate. Clipul în care Florin încearcă să o impresioneze pe Cristina a fost distribuit de soția chefului și a fost apreciat de mii de persoane. 

Cum a început povestea de iubire dintre Florin și Cristina

Soţia lui chef Florin Dumitrescu a povestit că prima ei întâlnire cu cel care avea să-i devină partener a avut loc în restaurantul unde acesta lucra. Ea venise să afle totul despre un nou fel de mâncare, iar de la o simplă întrevedere în interes de serviciu au ajuns la o frumoasă relaţie de iubire. "După degustare am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus "mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!" Da’ de unde, am căutat-o eu!", mărturisea Florin Dumitrescu.

Cristina l-a descris şi ea pe bărbatul alături de care împarte momentele bune și mai puțin bune. "Pentru unii el este un simplu bucătar, pentru alţii este juratul sever, sexy şi impulsiv. Însă indiferent că vine târziu acasă mirosind a mâncare, că este perfecţionist, că are plete şi e nebărbierit, că este impulsiv şi pasionat de ceea ce face, că de multe ori mă enervează cu bună lui dispoziţie pentru mine el este Florin, iubitul meu, bucătar de meserie şi artist din pasiune", a explicat Cristina.

Citește și;

Cine e soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor

Chef Florin Dumitrescu și soția împlinesc 7 ani de căsătorie! Ce poreclă adorabilă are Cristina

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg