Chef Scărlătescu, 12 tone de scoici pentru festivalul de la mare
Cătălin Scărlătescu (45 de ani) continuă tradiţia Festivalului Scoicilor şi anul acesta.
Pentru a doua oară la Constanţa, evenimentul va avea loc între 18 şi 21 mai, în Piaţa Ovidiu. Pentru această ediţie, cunoscutul jurat de la „Chefi la cuţite” (Antena 1) are multe surprize.
„Anul acesta am schimbat puţin regulile, astfel că timp de patru zile, în Piaţa Ovidiu, se vor găti scoici numai după reţeta mea. Printre bucătari se numără şi concurenţi din emisiunea noastră, câştigătorul Gianny Bănuţă şi mulţi alţii”, spune Scărlătescu.
Nu mai puţin de 12 tone de scoici proaspete vor fi pregătite să-i îmbie pe vizitatori, iar anul acesta chef Scărlătescu are şi un oaspete de seamă la festival, pe preşedintele pizzarilor din Napoli.
„Invitatul meu e Fabio Cristiano, cel mai cunoscut pizzar din Napoli. La Constanţa ne va găti pizza cu scoici, cu o maia veche de peste 50 de ani”, mai spune Cătălin.