Chef-ul Tudor Constantinescu îşi ameninţa angajaţii

13 noiembrie 2015
image
Tudor Constantinescu este patronul reţelei Chocolat din BucureştiFoto: Sever Gheorghe

Reţinut pentru 24 de ore într-un dosar de evaziune fiscală, Tudor Constantinescu, patronul restaurantelor Chocolat, îşi „sfătuia” angajaţii să nu trădeze firma în relaţia cu ANAF şi alte instituţii ale statului.

Tudor Constantinescu este acuzat de procurorii DIICOT că a pus la cale un sistem prin care păcălea statul şi se sustrăgea de la plata taxelor şi a impozitelor, scrie adevarul.ro. Pentru a fi sigur de loialitatea subordonaţilor, făcea şedinţe cu aceştia şi le explica ce trebuie să facă ei şi ce nu.

„Distrugeţi firma, vorbiti urât despre firmă sau despre orice altceva!!!... Şi va garantez… că pot să fac foarte mult rău, nu în Bucureşti, în România!!! Sunt un factor de opinie important, cunosc pe toată lumea din Bucureşti, şi foarte multă lume din ţara asta mă cunoaşte. Este suficient de un telefon... iar cuvântul meu împotriva cuvântului vostru este mult mai important... asta vă asigur!”, ar fi spus Tudor Constantinescu.

El ar fi coordonat cu mare atenţie şi vânzările firmei, ajutat de contabila Maria Mihaela Cartaş. În acest sens, ar fi avut vânzări “extra”, nefiscalizate. În sprijinul acestei idei, procurorii au depus la dosar interceptări telefonice şi sms-uri. Citiţi pe adevarul.ro ce discutau Tudor Constantinescu şi angajaţii săi.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
andreea marin lisabona 3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg