Chefi la cuțite sezonul 9. Cine sunt cei 9 semifinaliști și când se va difuza marea finală

Ultima actualizare:

    Chef Florin Dumitrescufoto: Antena 1
Chef Florin Dumitrescufoto: Antena 1

Ediția plină de tensiune de duminică seară a restabilit rândurile la bancurile de lucru "Chefi la cuțite" și a dezvăluit numele semifinaliștilor sezonului 9, în urma celor două lupte de foc care au avut loc în bucătăria show-ului culinar de la Antena 1.

În ediția de duminică seara, chef Cătălin Scărlătescu a câștigat alături de echipa mov ultima confruntare pe echipe a acestui sezon, motiv pentru care bucătarii săi s-au calificat automat în penultima etapă a show-ului.

”Ne-au venit farfuriile încolonate! Nici nu știu să mă bucur în momentul de față, sincer. Astăzi este o zi sublimă pentru mine, am gătit cu ei, am câștigat cu ei și am trei concurenți în semifinală!”, a mărturisit juratul fericit.

Chef Sorin Bontea a rămas fără Dorin Voiasciuc și Victorina Matveev

Prin urmare, tot aseară, bucătarii în tunici verzi și albastre au mai trecut printr-un ultim test de foc individual, ce s-a sfârșit cu o eliminare dublă. Dorin Voiasciuc și Victorina Matveev, din echipa lui chef Sorin Botea, au părăsit aseară competiția, cu lacrimi în ochi. ”Și voi doi, cei ce veți pleca acasă, meritați aplauzele noastre. Ați gătit superb, altfel nu ajungeați aici!”, le-a spus chef Cătălin Scărlătescu.

"Chefi la cuțite", lider de audiență

Duminică, 13 iunie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 1,6 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.51. În intervalul orar 19.58-23.40, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 11.3 puncte de rating ( record in acest sezon) și 31.8% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Kanal D cu 6.7 puncte de rating și 18.8% cota de piață.

Cine sunt cei 9 semifinaliști ai sezonului

Emoțiile vor da în clocot luni seară, de la 20:30, în bucătăria Chefi la cuțite, acolo unde cei nouă concurenți semifinaliști din competiție se vor întrece pe parcursul a trei probe succesive pentru a-și securiza un loc în marea finală a sezonului 9: ”Sunt concurenții foarte buni și e bătaie mare, pentru că avem doar trei locuri în finală!”, spune chef Bontea.

Astăzi, cei trei chefi își vor susține concurenții doar din culise, iar ultimele indicații, ultimele sfaturi și ultimele imbolduri motivaționale pot fi date doar înainte ca Irina Fodor să dea startul primei probe.

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde sunt cei nouă bucătari talentați care își vor ascuți cuțitele pentru testul decisiv al semifinalei.

Urmează momentul pe care chefii îl așteaptă de la începutul sezonului, momentul în care bucătarii vor găti pe cont propriu, iar munca de echipă se va transforma într-o luptă individuală în care doar cei mai talentați vor învinge.

Finala "Chefi la cuțite" sezonul 9 va aduce un premiu de 30.000 de euro

Săptămâna aceasta, show-ul va fi difuzat în patru ediții consecutive. Luni de la 20:30, telespectatorii Antena 1 pot urmări primele două probe din semifinala celui mai iubit show culinar, urmând ca marți, tot de la 20:30, ediția să continue cu cea de-a treia probă a semifinalei ce va decide care sunt cei trei finaliști ai sezonului 9 Chefi la cuțite. Marea finală va fi difuzată miercuri, 16 iunie, pe Antena 1, și va culmina cu verdictul mult așteptat. Cine va trece de probele de foc ale semifinalei și cine va obține premiul de 30.000 de Euro la finalul sezonului, cei din fața micilor ecrane vor afla săptămâna aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net