Chefii şi-au ascuţit cuţitele pentru sezonul şapte al emisiunii! Când va începe competiţia

Ultima actualizare:

    Sezonul şapte va reîncepe sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00
Sezonul şapte va reîncepe sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00

Aşteptarea va lua sfârşit în curând pentru fanii emisiunii culinare "Chefi la cuţite". "Simpaticii" Ginei Pistol, bucătarii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu şi-au ascuţit cuţitele şi ridicat standardele pentru a-i întâmpina pe concurenţii care vor participa în cel de-al şaptelea sezon al emisiunii. Doar cei mai muncitori, talentaţi şi inventivi temerari vor intra în marea finală pentru a-şi disputa marele premiu!

Sezonul şapte al emisiunii "Chefi la cuţite" se apropie cu paşi repezi, iar cei interesaţi de cele mai noi reţete şi de competiţia din bucătăria showului vor putea să ocupe un loc în faţa micului ecran începând de sâmbătă, ora 20.00. În mod evident, cei trei maeștri ai gastronomiei vor începe tachinările legate de clasamentul sezoanelor de până acum.

Sorin Bontea are cele mai multe victorii

Fruntaș cu trei victorii până în acest moment, chef Sorin Bontea intră fără emoții într-o nouă luptă culinară, convins că și sezonul acesta va fi al lui. Juratul este urmat în clasament de chef Florin Dumitrescu, ce a reușit să-şi adjudece două finale, în vreme ce, chef Scărlătescu, are în palmares un singur câștig. Așa se face că rivalitatea dintre chefi va continua încă din primul moment, spre deliciul telespectatorilor. 

Ce schimbare va suferi formatul emisiunii

Vor exista schimbări în cadrul formatului emisiunii.Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea ocazia să lucreze la strategiile de joc din prima ediție a sezonului, pentru că batăliile culinare repun în miză amulete valoroase, ce vor putea fi folosite în confruntările pe echipe.

Chef Sorin Bontea este fruntaş în clasament, deţinând trei trofee
Chef Sorin Bontea este fruntaş în clasament, deţinând trei trofee

Cuțitul de aur, cel mai râvnit element al sezonului trecut, își păstrează importanța și în cel de-al șaptelea sezon al show-ului, căci fiecare zi de jurizări pe nevăzute vine cu o nouă ocazie unică pentru candidați. Cei mai talentați dintre aceștia ar putea ca printr-un singur preparat excepțional să primească un pașaport de trecere direct în echipa unuia dintre cei trei chefi.

Originalitatea, un element important dorit de chefi 

După şase sezonae în care s-au întrecut cei mai inventivi concurenţi, dar şi cei mai curajoşi, chefi au aşteptări din ce în ce mai mari, iar produsul final trebuie să fie unul pe măsură pentru ca cel care l-a preparat să obţină un loc în ultima etapă a competiţiei. Chefi caută reţete cu un gust inovativ, un plating fără cusur şi acel element personal care să demonstreze că bucătarul are sarea şi piperul necesar. 

Telespectatorii vor avea parte de personaje care face deliciul telespectatorilor, bucătari talentați, povești emoționante de viață, sau pasionați de gastronomie ce au trecut granițele pentru a se înscrie în acest show. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net