Cheloo, cercetat sub control judiciar

Ultima actualizare:

    Cheloo a fost dus la sediul DIICOT Ploiești pentru a da explicațiiFoto: arhivă personală
Cheloo a fost dus la sediul DIICOT Ploiești pentru a da explicațiiFoto: arhivă personală

Miercuri (30 martie), Cheloo a fost dus cu mascații la DIICOT Ploiești, unde a fost luat la întrebări într-un dosar de trafic și consum de droguri. Acum, artistul este în pericol de a ajunge după gratii. Oamenii legii au hotărât, după multe ore de audieri, ca solistul de la Paraziții să fie cercetat sub control judiciar.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că artistul va fi cercetat sub control judiciar, asta după ce l-au luat la întrebări ore în șir.

Când a ajuns la sediul procurorilor, în jurul prânzului, artistul a părut relaxat şi zâmbitor şi a refuzat să facă prea multe declaraţii. El s-a rezumat doar să spună: „Am venit la plimbare. Am multe să-mi reproşez”. Potrivit unor surse judiciare, la locuinţa de vacanţă a artistului din Breaza au fost găsite câteva grame de cannabis pe care Cheloo le avea pentru consum propriu.

Cătălin Ștefan Ion, pe numele său real, a fost audiat mai multe ore, alături de alte 90 de persoane. Când a ajuns la sediul DIICOT, rapperul le-a spus jurnaliştilor că se simte „ca un lup între oi”.

image
image
image
image
image
image
juriu iumor editiespeciala jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png