Cine a adoptat-o pe Bonnie, cățelușa Cristinei Țopescu. Patrupedul a fost găsit lipit de pieptul jurnalistei

Ultima actualizare:

    Bonnie și-a cunoscut noua stăpânăfoto: Facebook / Faoro Sport Dogs
Bonnie și-a cunoscut noua stăpânăfoto: Facebook / Faoro Sport Dogs

Au trecut aproape două luni de la moartea șocantă a Cristinei Țopescu, iar oameni cu suflet mare se ocupă și acum ca patrupedele pe care jurnalista le-a iubit să își găsească o familie. Din fericire, o veste bună vine în legătură cu Bonnie, care și-a găsit o stăpână iubitoare în Brașov. Sissi, cățelușa care a vegheat-o pe jurnalistă până în ultima clipă, este încă disponibilă pentru adopție.

Școala de dresaj canin Faoro Sports Dogs, Asociația ARCA, dresoarea Deborah Faoro, dar și sute de oameni cu suflet mare, din diverse comunități online, au avut grijă ca patrupedele regretatei Cristina Țopescu să înceapă o viață nouă alături de stăpâni iubitori. Și iată că efoturile nu au rămas fără rezultat. Doi dintre câinii Cristinei Țopescu, Bonnie (4 ani) și Sissi (3 ani), au fost aduși la Sibiu de către Deborah Faoro, o dresoare care a decis să schimbe soarta celor două animale și le-a dresat gratuit timp de o lună, pentru a le crește șansele de a fi adoptate. Iar lui Bonnie i-a surâs norocul, căci în urma numeroaselor postări pe care Deborah Faoro le-a făcut pe pagina ei de Facebook o familie din Brașov s-a arătat interesată să îi ofere casă, masă și iubire. Potrivit publicației oradesibiu.ro, noua stăpână a lui Bonnie este Erika Cosescu. Iată ce declară femeia din Brașov despre întâlnirea cu simpatica Bonnie.

„Vreau să-i mulțumesc lui Deborah ca ne-a ajutat nu numai cu sfaturi, ci efectiv s-a deplasat până la Brașov, pe viscol, să ne îndrume și să ne învețe cum să gestionăm anumite situații. Eu nu am foarte mare experiență cu câinii și nu aș fi vrut să-i provoc vreun rău din neștiință. Îi mulțumesc și pentru că a răspuns noaptea la telefon și ne-a îndrumat , implicarea ei este totală, deci cine o va lua pe Sisi o să aibă un ajutor de nădejde în persoana ei. Bonnie este fetița mamii acum și împreună o să trecem peste toate greutățile. Orice ființă merită să fie iubită! Nu trebuie să rămânem impasibili la suferință, fiecare putem ajuta într-un fel și cel mai important, să luăm atitudine și să încercăm să schimbăm lucrurile în bine, inclusiv legat de abuzul asupra animalelor și atunci, așa ceva nu se va mai repeta. Schimbarea începe în noi!”, a declarat Erika Cosescu pentru sursa citată.   

Înainte ca Bonnie să fie adoptată, reprezentanții ARCA București i-au scris pe Facebook povestea emoționantă. „Bonnie este cățelul Cristinei Țopescu care în acest moment are cea mai mare nevoie de ajutor. Era foarte atașată de Cristina, iar când aceasta a fost găsită fără suflare, în casă, Bonnie era lipită de ea în pat și scâncea. Cine știe cât urlase sărăcuța după ajutor, până când acesta a venit, prea târziu și pentru mama ei, dar și pentru câțiva dintre ceilalți căței. Deși încrederea ei în oameni nu este la cote grozave, Bonnie a făcut progrese remarcabile grație lucrului cu Deborah Faoro, prietena noastră din Sibiu: a început să caute compania oamenilor, chiar dacă încă e destul de reticentă, dar se dă repede pe brazdă, preferă să stea în aceeași cameră cu aceștia și mănâncă fără probleme din mână. Am face orice să-i găsim un adoptator din Sibiu, pentru că astfel Bonnie s-ar bucura de ședințe de dresaj gratuite, pe viață. Dar acceptăm ca adoptatorul să fie din orice altă zonă a țării și chiar a lumii, atâta timp cât va fi persoana potrivită. Dacă sunteți din Sibiu, puteți trimite un mesaj direct la Faoro Sport Dogs, pentru adopția ei. Dacă sunteți din alte zone, ne puteți scrie nouă", spun reprezentanții ARCA București.

Sissi are trei ani și e singura care a mai rămas fără stăpân

Dacă Bonnie își va trăi viața în Brașov, în sânul unei familii iubitoare, Sissi așteaptă și ea aceeași binecuvântare. Sissi are 3 ani și nu se înțelege foarte bine cu alte animale, dar cu oamenii este câinele perfect. În orice familie care nu are câini ori pisici, s-ar potrivi de minune, pentru că urcă și coboară de bunăvoie din mașină, unde este foarte cuminte, chiar și la deplasările lungi, nu își face nevoile în casă, nu roade și nu latră.

Sissi își caută și ea o familie iubitoare
Sissi își caută și ea o familie iubitoare

Știe deja comenzile de bază – șezi, culcat, așteaptă și adoră plimbările la munte, chiar în compania altor câini. Este extrem de iubitoare și atentă. Așa o descriu reprezentanții ARCA București, iar cei interesați să-i ofere lui Sissi un cămin pot suna la numărul de telefon 0758 317 589.

Kuki Bărbuceanu, preşedintele Asociaţiei Arca, îi păstrează pe Șiba și pe Alex

Patru dintre câinii Cristinei Ţopescu au fost luaţi de Kuki Bărbuceanu, preşedintele Asociaţiei Arca, chiar în seara în care vedeta a fost gasita moartă în casă. Este vorba despre trei fetițe și un băiețel: Bonnie, Sissi, Șiba și Alex. „Pe Şiba o voi păstra eu, cel mai probabil, dacă se va înţelege cu pisicile mele. La fel şi pe Alex. Şiba are cele mai multe probleme de sănătate. Mai este o căţeluşă, Vrăbi. Ea e la o prietenă de-a Cristinei. Ceilalţi 20 de câini pe care îi hrănea ea vor fi trimişi la adăpostul SOS Dogs din Oradea.  Este un adăpost deschis cu spaţii foarte mari pentru câini”, a mai spus Kuki Bărbuceanu. Alți doi căței au ales să își urmeze stăpâna. Au fost găsiți morți în locuinţa vedetei.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, iar vestea dispariției sale a șocat o țară întreagă. Discretă și destul de retrasă din viața publică, jurnalista trăia alături de câinii săi într-o casă din apropierea Bucureștiului. O vecină a fost cea care a sunat la Ambulanță în seara zilei de 12 ianuarie, alarmată că nu o mai văzuse pe Cristina de trei săptămâni.

Citește și:

EXCLUSIV Primele imagini de la casa Cristinei Țopescu. Detaliile care au atras atenția

Ce mai fac câinii Cristinei Ţopescu: Sisi şi Bony merg la „şcoală”

image
image
image
image
image
image
image png
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net